Izvor: Alo.rs
31.10.2023 u 19:21
0

DOŠLO VREME ZA RASTANAK: Mančester siti ostaje bez jednog od najboljih, dobio je ponudu koja se ne odbija

Izgleda da je nakon osam nezaboravnih godina došlo vreme za rastanak.

Slavni Belgijanac Kevin De Brujne u januaru će najverovatnije napustiti Mančester siti i karijeru nastaviti u redovima Al Nasra iz Saudijske Arabije, prenosi brojni svetski mediji.

Iskusni fudbaler u Sitiju je stekao status ikone kluba i jednog od najboljih fudbalera sveta. Prošle sezone osvojio je sve što se moglo osvojiti – istorijski trofej u Ligi šampiona, Premijer ligu i FA kup.

Izgleda da je nakon osam nezaboravnih godina došlo vreme za rastanak.

U LAJPCIGU PUSTILI HIMNU ZVEZDE, DELIJE ODMAH KRENULE ŽURKU: Pogledajte ludnicu u Nemačkoj (VIDEO)

Konkretne cifre se još ne spominju, ali spekuliše se da će Siti za svoju zvezdu tražiti minimum 50 miliona evra. Naravno, De Brujne će u novom klubu imati daleko veću platu od sadašnje u Sitiju, koja iznosi oko 25 miliona evra godišnje.

De Brujne je u siti stigao 2015. godie i sa Građanima je osvojio Ligu šampiona, pet titula u Premijer ligi, dva FA kupa i pet Liga kupova.

Na otvaranju nove sezone obnovio je povredu koju je zadobio u finalu Lige šampiona i još uvek je u fazi oporavka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter