Izvor: Telegraf.rs
18.04.2023 u 08:44
0

Anćeloti oprezan pred revanš sa Čelsijem: „Svašta može da se desi“

Trener Kraljevskog kluba ističe da se nada

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je pred utakmicu sa Čelsijem da će njegov tim biti spreman da igra najbolje što može.

Oni u utorak od 21.00 gostuju čelsiju u Londonu u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona, a iz prvog meča u Madridu imaju prednost od 2:0.

– Dobri smo, motivisani, kao i uvek. Ovo su važne utakmice u važnom takmičenju i mislim da moramo da odigramo maksimalno jer nam je ostalo još 90 minuta i svašta može da se desi. Bićemo spremni da igramo najbolje što možemo. Teško je reći startnih 11, jer mogu da ih promenim. Ovo je ekipa koja često menja moje mišljenje, a razmišljanje o startnih 11 je nepoštovanje onih koji igraju manje i rade vrlo dobro – dodao je Italijan i napomenuo da je Kamavinga dobro i da i dalje može da igra na levoj strani.

– Mislim da smo u ovom klubu veoma jasni šta moramo da uradimo. Nije uvek važna pobeda, važno je takmičiti se do kraja. Ako se takmičimo, možemo da igramo još jedno polufinale. Ako stignemo tamo, dobro smo prošli – izjavio je Anćeloti.

REVANŠ ČETVRTFINALA LIGE ŠAMPIONA U NAPULJU! Napoli igra za istoriju, Milan da se vrati u vrh!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter