Izvor: informer.rs
06.03.2023 u 14:53
1

DRAGAN DŽAJIĆ SE OBRAĆA NACIJI! Pred TV kamerama uoči izbora u FSS!

Dragan Džajić, glavni kandidat za predsednika Fudbalkog saveza Srbije, obratiće se naciji sedam dana pre izbora u FSS (RTS, 18.40).

Izborima su zakazani za 14. mart, ali već sad se čini da će glasanje biti čista formalnost, a Dragan Džajić će u ponedeljak biti gosti emisije Oko na RTS-u od 18.40.

Za Džajića su spremljena pitanja, zašto mu je FSS izazov sada, šta može da uradi u Savezu, koga bi iz Zvezde video u Savezu i da li u njegovom timu vidi i ljude iz Partizana. Takođe će biti upitan i o reprezentaciji i protivkandidatu Nemanji Vidiću, koji će biti gost takođe emisije „Oko“ pola sata pre počasnog predsednika šampiona Srbije.
Džajić je odabrao ljude sa kojima će voditi FSS. Legendarni fudbaler Vladimir Petrović Pižon, trener Ljubiša Tumbaković i predsednik TSC-a Janoš Žemberi biće deo tima Dragana Džajića ako postane predsednik Fudbalskog saveza Srbije 14. marta.

Deo tima biće i Dragan Simović, predsednik Fudbalskog saveza, koji kaže da je Džajićeva osnovna prednost u odnosu na protivkandidata Nemanju Vidića rezultat koji je ostvario kao funkcioner kluba s „Marakane“.

Printscreen/Youtube/al jazeera balkans

 

 Dragan Džajić je čovek koji je prošao sito i rešeto. Pokazao je kakav je funkcioner sa Crvenom zvezdom, koju je doveo do najvećih visina. Pokazao je da zna da vodi takvu firmu kao što je Crvena zvezda, a iza njega je ostalo neko delo. Fudbal čini 1.000 raznih stvari, a ne samo tih 90 minuta fudbalske utakmice. To su organizacija, marketing, finansije, ljudski odnosi… Nigde ne piše da Vidić neće biti uspešan, ali mora da ide stepenik po stepenik – kaže Simović.

Džajić je dobio podršku regiona Zapadne Srbije i Kosova i Metohije, regiona Istočna Srbija u proširenom sastavu i Fudbalski savez Vojvodine, kao i FS Beograda. Fudbalski savez Srbije čeka na predsednika od 22. marta 2021. godine, kada je Slaviša Kokeza odstupio sa funkcije. Izborna Skupština održaće se 14. marta u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi i tada će novo rukovodstvo morati da bude izabrano kako naša kuća fudbala ne bi rizikovala da joj FIFA i UEFA uvedu prinudnu upravu.

ČLANOVI DŽAJIĆEVOG TIMA O RAZLOZIMA ŠTO SU STALI UZ NJEGA: Džaja je ISKUSAN, Vidić nema ni program!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DRAGAN DŽAJIĆ SE OBRAĆA NACIJI! Pred TV kamerama uoči izbora u FSS!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter