Izvor: BSC HAPPY
03.04.2023 u 08:50
0

MURINJO ZBOG STANKOVIĆA SVIMA ZAČEPIO USTA! On je SJAJAN čovek, ali nije dobro za njegovu porodicu….

Fudbaleri Rome savladali su Sampdoriju sa 3:0 u 28. kolu Serije A, a meč na "Olimpiku" obeležio je i rasistički skandal pošto je na meti uvreda bio srpski stručnjak Dejan Stanković.

Još jednom je ekipa Dejana Stankovića pružila jak otpor iako je imala ulogu autsajdera, ali sa desetoricom na terenu nakon isključenja Murilja poraz je bio neminovan.

Utakmicu u Rimu obeležio je veliki skandal koji su izazvali navijači Rome. Na njihovoj meti bio je srpski stručnjak, koji je nakon sporne sudijske odluke protestvovao kod četvrtog sudije. Navijači su odmah počeli sa rasističkim povicima, ali je situaciju smirio Žoze Murinjo i zaštitio nekadašnjeg pulena.

Poznato je da Portugalac i Srbin imaju sjajan odnos još iz Intera gde je Murinjo bio trener Stankoviću. Žoze je uputio lepe reči na račun bivšeg trenera Crvene zvezde, koji mu se zahvalio na podršci.

– Dejan ne treba da mi se zahvaljuje, mnogo puta sam vređan na toliko različitih načina. Sagradio sam zaštitni zid oko sebe, Deki je uradio potpuno isto. On je sjajan čovek, ali ipak nije dobro za njegovu porodicu kod kuće da čuje to. Pratio sam svoj instinkt, naši navijači su sjajni, ali Deki je moj prijatelj i on je nedodirljiv – Murinjo.

Inače, uoči meča Stanković je najlepšim rečima pričao o nekadašnjem treneru.

– Toliko ga poštujem… Stigao je u Inter kad sam već imao 30 godina i mislio sam da sam dao sve od sebe. Uspeo je da me unapredi za 20-30 odsto, koliko nisam ni sam znao da imam u sebi. Nikada nismo posle toga jedan drugog gubili iz vida – kazao je Dejan Stanković.

SERGEJ ISPRED SVIH! Srbin oborio rekord, NAŠ REPREZENTATIVAC ISPISAO ISTORIJU LACIJA!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter