Izvor: Informer.rs
15.05.2023 u 10:36
0

PREDSEDNIK BARSELONE NAKON OSVAJANJA TITULE NAJAVIO BOMBU! Sve ćemo učiniti da vratimo Mesija!

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Đoan Laporta (60) nakon što je ekipa osvojila titulu šampiona Španije najavio da sve čini da na "Nou Kamp" vrati Lionela Mesija (35), kojem uskoro ističe ugovor sa Pariz Sen Žermenom.

I čini se da u ovom trenutku postoji obostrana želja da ponovo dođe do saradnje! Mesi je, nakon što je Barselona pobedila Espanjol sa 4:2 (3:0) i tako overila titulu, putem društvenih mreža čestitao povratak trofeja na „Nou Kamp“.

Taj njegov potez oduševio je sve navijače „blaugrane“ i raspalio im maštu da će uskoro ponovo doći do saradnje. Prema rečima Đoana Laporte, predsednika kluba, već se radi na povratku legendarnog Argentinca i postoje realne šanse da ponovo obuče dres ovog velikana.

– Uradićemo sve što možemo da ga vratimo – ne skriva Laporta.

Prvi čovek trostrukog prvaka Evrope kaže da je ponovo došlo vreme slavlja na „Nou Kamp“.

– Uspeli smo da vratimo radost u naš klub. To je publika prepoznala. Voleo bih da ovo bude prva titula u nizu u novoj eri Barselone. Nadam se da ćemo brzo uspeti da se pojačamo i izvršimo sve naše planove, poštujući finansijski fer-plej. Cilj nam je da budemo još bolji naredne sezone. Čestitam Ćaviju, radio je mnogo da nam donese kvalitetan fudbal – dodaje Laporta.

Što se tiče Lea Mesija, pre samo nekoliko dana u maltene svim svetskim medijima odjeknula je bomba da će preći u Saudijsku Arabiju za ogroman novac. Ipak, njegov otac Horhe je to brzo demantovao, ali nema sumnje da nas čeka izuzetno zanimljivo leto, s obzirom da je gotovo sigurno da zvanično najbolji fudbaler sveta neće igrati u PSŽ-u naredne sezone.

STADIONI U SRBIJI DOBIJAJU NOVE TERENE: UEFA i FSS ulažu 20 miliona evra

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter