Izvor: Alo.rs
30.07.2023 u 09:16
0

SPREMA SE FUDBALSKA SENZACIJA Liverpul krenuo po Kilijana Mbapea

Još jedan klub se uključio u poteru za potpisom Kilijana Mbapea

Kako se navodi, u PSŽ-u su ljuti što je francuski fudbaler odbio ponudu Al Hilala vrednu 700 milona evra, na koji je klub iz Pariza pristao.

Navodno, Liverpul je spreman da ponudi Mbapeu jednogodišnju pozajmicu kako bi napustio PSŽ, što bi mu kasnije omogućilo transfer u Real Madrid.

Mbape je često hvalio trenera Reds Jirgena Klopa i on i njegovi predstavnici su vodili razgovore o transferu sa Liverpulom pre nego što je odlučio da se pridruži PSŽ-u, kada je odlučio da napusti Monako.

Mbape je u sredu odbio ponudu kluba iz Arabije, a francuski reprezenttaivac se nije pokjavio na razgovaru sa delegacijom koja je stigla u Pariz na pregovore.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter