Izvor: Telegraf.rs
10.07.2023 u 09:18
0

ZVEZDIN SPONZOR spreman da uloži u HAJDUK SPLIT? Rusi spremili milione za Hrvate, prva želja je Ivan Perišić

Ovo bi bila prava "bomba" u tom smislu

Ruska kompanija „Gazprom“ već je godinama u sportu, pre svega fudbalu gde su sponzori nekolicina klubova, između ostalih i Crvene zvezde, ali i Zenita iz Sankt Peterburga. Međutim, kako javljaju iz Turske, ova firma bi mogla da uđe i u hrvatski fudbal.

ČUKARIČKI PODRŽAVA ZVEZDIN PREDLOG O STRANCIMA, Matijašević poručio: „Hrvati ih imaju osam, pa…“

Naime, kako prenosi Jagiz Sabunčoglu, turski mediji, Gazprom je spremio veliku ponudu za Hajduk iz Splita kako bi i njima postao glavni sponzor.

On tvrdi da su iz Rusije spremni da ponude čak 30 miliona evra, kako bi postali glavni sponzor kluba u predstojećim godinama.

– Gazprom je poslao zvaničnu ponudu da bude glavni sponzor kluba iz Splita. Oni žele da od Hajduka naprave najbolji tim u Hrvatskoj. Za tri zvezde u ovom prelaznom roku su spremili budžet od 30 miliona evra, a prva ponuda će otići Ivanu Perišiću – napisao je Sabunčoglu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter