Izvor: Mondo.rs
12.04.2023 u 19:15
1

ZVEZDO, BEZ TOGA NE DOLAZIM NA MARAKANU! Nije dovoljna milionska plata, evo šta je Bahar JOŠ TRAŽIO od crveno-belih…

Crvena zvezda i dalje čeka potvrdan odgovor Baraka Bahara, a sada je poznato i šta koči dolazak izraelskog trenera na Marakanu.

Crvena zvezda i dalje čeka potvrdan odgovor Baraka Bahara nakon kog će početi pregovore sa Makabijem iz Haife oko „otkupa“ sjajnog trenera, a izraelski mediji prenose da postoji jedan uslov koji i dalje nije ispunjen – i zbog toga sve stoji. Nije u pitanju novac, Bahar je zadovoljan ponudom od milion evra po sezoni do 2025. godine, nego je zapelo oko njegovih pomoćnika za koje na „Marakani“ još nisu dali saglasnost.

Sve stoji zbog Baharove „desne ruke“ Gaja Sarfatija, trenera golmana Gaja Vajzingera i kondicionog trenera Drora Šimšona, prenosi izraelska televizija „Sport 5“. Kako se navodi, njih trojica i dalje nisu postigli dogovor sa Crvenom zvezdom, a Bahar je poručio da bez njih neće ni doći u Beograd.

U pitanju su saradnici sa kojima Bahar već dugo godina sarađuje i koji potpuno razumeju njegovu filozofiju, pa ne čudi što želi svoj tim da okupi u Crvenoj zvezdi. Njihov dolazak značio bi verovatno i odlazak pojedinih članova stručnog štaba Miloša Milojevića, odnosno postavlja se pitanje šta će biti sa Nenadom Milijašem, koji je od završetka igračke karijere bio pomoćnik svim trenerima crveno-belih. Takođe, tu su Dušan Gašić i Nemanja Supić u koje golmani Crvene zvezde imaju poverenja, dok je od zimus Aleksandar Janković glavni kondicioni trener, uz još Marka Vasiljevića, Nikolu Todorića i Nikolu Perišića koji su već duže vreme na Marakani.

„Bahar je i prethodni put dugo čekao da bi produžio ugovor sa Makabijem iz Haife sve dok trojica članova njegovog stručnog štaba nisu dobila nove ugovore. Oni koji poznaju odnos Bahara i njegovog stručnog štaba znaju da bez njih neće otići“, navodi se u vesti izraelskog medija i dodaje da „velika plata“ kojom Zvezda mami trenera nije dovoljna bez saradnika.

Videćemo da li će Crvena zvezda ispuniti želju Baraka Bahara i da li će ugovor uskoro biti potpisan, pošto su dogovori već postali javni od kada je rukovodstvo kluba fotografisano u Haifi.

Čelnici PSŽ-a pokrenuli istragu protiv trenera Kristofa Galtijea zbog navoda o rasizmu
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZVEZDO, BEZ TOGA NE DOLAZIM NA MARAKANU! Nije dovoljna milionska plata, evo šta je Bahar JOŠ TRAŽIO od crveno-belih…”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter