Izvor: Kurir.rs
24.10.2023 u 12:07
0

JOŠ JEDNOM DOKAZAO KOLIKI JE PATRIOTA: Plan Novaka Đokovića ODUŠEVIO Srbiju!

Novak Đoković još jednom je dokazao koliki je patriota. Najbolji teniser planete tokom čitave karijere sa velikim zadovoljstvom igrao je za Srbiju, a sada je odlučio da završnicu sezone u potpunosti posveti našoj zemlji!

U istom danu selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, Viktor Troicki, objavio je sastav selekcije za finalni turnir prestižnog turnira koji će se od 21. do 26. novembra održati u Malagi i izvučene su grupe za Junajted kup koji će se od 29. decembra do 7. januara igrati u Australiji i na kom će po prvi put učestvovati i naša zemlja.

Na oba turnira Srbiju će ka peharima voditi Novak Đoković!

Nole je završnicu sezone podredio nastupima za nacionalni tim, te će pokušati da obraduje čitavu zemlju novim peharima. Takođe, nastupom za Dejvis kup reprezentaciju Novak će ostvariti i uslov da zaigra na Olimpijskim igrama naredne godine i pokuša da stigne do medalje koja mu nedostaje.

IVANIŠEVIĆ UVEREN: Teško da će iko moći da zapreti Novaku

Koliko je Đoković „zagrizao“ za reprezentaciju otkrio je i njegov trener Goran Ivanišević.

– Novak se „napalio“ na Dejvis kup – otkrio je Goran Ivanišević iz Zagreba, pa dodao:

– Neće mu biti lako jer treba još neko da mu pomogne. Ali kada Đoković igra, želja je uvek ista, otići do kraja.

Dakle, kod Novaka Đokovića probudio se patriotski osećaj i kada se tako nešto desi – nema dileme da nas očekuju nove radosti. Možda se ponovi i 2010. godina kada je Srbija stigla do „salatare“ u Dejvis kupu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter