Izvor: BSC HAPPY
02.05.2023 u 22:31
0

NIŠTA OD PRVE MEČ LOPTE! Real posle drame savladao Partizan u grotlu Arene

Možda nije bilo realno, možda je moglo biti i drugačije, ali samo je jedno jasno nakon trećeg duela – Madriđani su se vratili u seriju i poveli sa 2:1.

KRAJ! Partizan nije uspeo da savlada Real i obezbedi već u trećoj utakmici Fajnal-for.

80:82 – Pogađa Hrvat oba penala, a onda ZEK LEDEJ! Pogađa Amerikanac za tri poena na tri sekunde do kraja, a Mateo Ćus odmah reaguje tajm-autom.

77:77 – Edi Tavares lako pogađa za dva za novo izjednačenje!

77:75 – NANELI, NANELI, NANELIIII!!!! Pogađa Amerikanac trojku za ponovno vođstvo Partizana, Mateo Ćus odmah reaguje tajm-autom.

74:75 – Partizan na pola koša zaostatka, Alen Smailagić stopostotan sa linije penala.

72:72 – I novo izjednačenje i novi egal! Izuzetno zanimljivo u ovoj deonici. Prvo je prikucao Tavres, a onda je Egzum pogodio o tablu za 72:72.

70:70 – NEREŠENO! Jam Madar pogađa za dav i donosi novo izjednačenje.

68:68 – IZJEDNAČENJE! Pogodio je Dante Egzum pod faulom, a onda je Amerikanac bio siguran i u dodatnom slobodnom bacanju. Velika drama pred kraj treće utakmice.

65:66 – ZEK LEDEJ! Sjajna akcija, posle koje je Amerikanac šutnuo na drugi obruč i pogodio, nije uspeo da ga zaustavi ni Edi Tavares.

Počela je poslednja deonica treće utakmice četvrtfinalne serije Evrolige u kojoj se za prolazak na Fajnal-for bore košarkaši Partizana i Real Madrida

61:66 – I novih +5 za „kraljevski klub“. Najdžel Vilijams-Gos „rastura“ svog bivši klub, pogodio je ovog puta za tri.

61:63 – ZEK LEDEJ! Prva trojka Amerikanca večeras, Partizan na dva poena zaostatka.

58:62 – Dosta lakih poena za Real. Uspeo je prvo Tavares da pokupi promašaj Hezonje i pogodi za dva, a onda se u sledećem napadu, posle promašaja Madara, Džanan Musa prošetao do koša i pogodio bez velikih problema iz prodora.

58:58 – PAPAPETRU! Prekida seriju promašaja grčki košarkaš, koji je bio siguran u šutu van linije 6,75.

55:58 – Dugo igra Partizan bez poena. Uspevaju to Madriđani da kazne, Mario Hezonja je pogodio za dva i povećao prednost svog tima.

55:56 – Novo vođstvo gostiju. Gledamo izuzetno zanimljivu rezultatsku klackalicu, a najzaslužniji je Edi Tavares. Uspeo je centar Reala da dođe do 18. poena, oba puta je bio siguran sa linije penala.

55:54 – Ponovo vodi Partizan!!! Pogađa Džejms Naneli, delovalo je da je u problemu Amerikanac, ali se odlično našao, upisao dva poena i postao novi dvocifreni u rosteru svog tima.

53:54 -PRVO VOĐSTVO REALA! Nisu se crno-beli dobro snašli u napadu, a bivši košarkaš Partizana, Najdžel Vilijams-Gos je odlično kreirao, navukao na sebe dvojicu igrača, pa je tako u levom korneru sam ostao Mario Hezonja. Pogodio je Hrvat za tri i doneo prvu prednost svom timu na ovom meču.

53:49 – ANĐUŠIĆ! Pogodio je Najdžel Vilijams-Gos za tri, a onda bio siguran sa linije penala i opet je Real bio na svega pola koša zaostatka. Ali, kad je teško, tu je kapiten – Danilo Anđušić Pogodio je srpski košarkaš za tri i opet doneo svom timu „lagodnije“ vođstvo.

50:45 – Smailagić! Pogađa centar partizana odmah početkom ove deonice.

Počelo je drugo poluvreme.

48:45 – DANTE EGZUM za kraj prvog poluvremena! Pogađa Australijanac za dva i omogućava svom timu prednost od tri poena po isteku prvih 20 minuta. Partizan je tokom prva dva kvartala konstantno imao vođstvo, veći deo je ono bilo i dvocifreno. Ipak, Real se posle nešto sporijeg starta, probudio tokom druge deonice i zapreti, ali nije uspeo da dođe do izjednačenja ili eventualne prednosti.

46:45 – Musa dovodi svoj tim na svega pola koša zaostatka, pošto je pogodio za dva. 

46:41 – NANELI! Imaju košarkaši „parnog valjka“ odgovor i to u vidu Džejmsa Nanelija, pogodio je Amerikanac za tri!

43:41 – Pogađa Musa oba slobodna bacanja posle nesportskog faula Partizanovog Izraelca, a onda je iz dodatnog poseda pogodio Edi Tavares, crno-beli imaju svega dva poena prednosti.

Nesportski faul Jam Madara. 

43:37 – LEDEJ! Napokon pogađa Partizan posle više od četiri minuta igre, posle faula Edija Tavaresa, na liniji penala se našao Zek, koji je bio siguran u izvođenju oba slobodna bacanja.

41:36 – I još loših šuteva Partizana, u kontraritmu su izabranici Željka Obradovića, koji je posle novog koša Tavaresa, morao da zove novi tajm. Ima centar Reala dodatno slobodno bacanje.

41:34 – Seriju promašaja oba tima prekida Edi Tavares, koji je pogodio pod košem. Udario je rampu Smailagić, međutim ne na vreme, pa su poeni priznati Realu.

Nešto sporija igra na obe strane, bez koša Partizan skoro tri minuta, dok je Real pogodio poslednji put pre malo više od minuta. 

41:32 – Gosti na jednocifrenom zaostatku. Posle faula Alekse Avramovića, koji je tom prilikom nezgodno pao na ruku, ali je uspeo da ustane bez velikih posledica, na liniji penala se našao Edi Tavares. Pogodio je centar Reala jedno od dva penala.

41:31 – Real posle dužeg vremena na -10. Pogađa Fernandes za tri i tera na tajm-aut Željka Obradovića.

37:22 – SMAILAGIĆ! Pogodio je Naneli za dva početkom ove deonice, međutim na drugoj strani je siguran u šutu za tri bio Rudi Fernandes. Ipak, EKSPLODIRAO JE ALEN SMAILAGIĆ! Druga trojka centra Partizana iz isto toliko pokušaja.

Počela je druga deonica. 

32:19 – KRAJ PRVE ČETVRTINE! Pogodio je Hanga za dva posle ofanzivnog skoka, a sa druge strane Jam Madar nije uspeo da na vreme šutne na vreme.

32:17 – DANTE EGZUM! Bio je upitan Australijanac za ovaj meč, međutim, na opštu radost svih u Areni, našao se plejmejker u rosteru Partizana. Došao je Egzum do prvih poena odmah po ulasku na teren, za ludnicu na tribinama.

28:16 – Nekoliko dobrih akcija Partizana i veliko vođstvo za izabranike Željka Obradovića. Ipak, mučili su se sa realizacijom slobodnih bacanja, ali tu je ono najbitnije – prednost i to dvocifrena. Sa druge strane je ušao Serhio Rodriges i odmah pogodio za tri.

21:13 – POGAĐA SMAILAGIĆ! Nova trojka za crno-bele, skoro savršena igra „parnog valjka“ u ovoj deonici. Mario Hezonja je potom smanjio zaostatak svog tima, pošto je pogodio za dva.

18:11 – ANĐUŠIĆ! Večerašnji kapiten Partizana ovog puta pogađa za tri! Najdžel Vilijam-Gos je na drugoj strani najraspoloženiji, upisao je do sada šest poena.

13:9 – Razigrali su se gosti. Posle nešto sporijeg starta, izabranici Matea Ćusa su počeli da pogađaju, poslednji je precizan bio Musa. Na drugoj strani je Anđušić neprecizan bio u šutu van linije 6,75, dok Ledej nije pogodio sa poludistance.

12:2 – Prvi poeni za Real i to posle gotovo tri minuta igre. Najdžel Vilijams-Gos se posle faula Madara našao na liniji penala, sa koje je bio stopostotan (2/2).

12:0 – Ljudi, šta se ovo dešava? Partizan pravi „pajaca“ od Reala! Nova izgubljena lopta za Madriđane, ovaj put je krivac Vilijams-Gos, a u kontri je najbrži Jam Madar, koji je upisao nove poene i to iz prodora. U prethodnom napadu je Ledej bio fauliran, pa se našao na liniji slobodnih bacanja, ali je bio polovičan.

9:0 – NANELI! Trojka Amerikanca za opštu ludnicu u Areni i Mateo Ćus je primoran da zove tajm-aut.

6:0 – SMAILAGIĆ I MADAR! Neverovatna igra crno-belih početkom utakmice. Posle izgubljene lopte Muse, Madar je najbolji bio u napadu, naskočio je i pogodio sa poludstance. Ljulj je u sledećem napadu upisao novu izgubljenu loptu za svoj tim, a centar Partizana došao je do novih poena.

2:0 – Smailagić postiže prve poena na ovom meču i to pod košem! Veoma loša igra Reala na početku meča, uspeli su Madriđani da izgube dve lope u isto toliko napada.

Džanan Musa pravi odmah faul u napadu. Zek Ledej se odlično postavio, pa je bosansko-hercegovački košarkaš zaradio ličnu grešku.

Crno-beli vode u seriji 2:0 i trijumf u trećem meču doneo bi im istorijski plasman na Fajnal-for u Kaunasu.

Dante Egzum će definitivno biti u timu, a zbog tuče u Madridu izostaće suspendovani Kevin Panter i Matijas Lesor. Sa druge strane neće biti Geršona Jabuselea i Gabrijela Deka.

Utakmici je, kao što je poznato imala skandaloznu uvertiru, pošto je posle prvog meča i neverovatne trojke Kevina Pantera za pobedu, u završnici druge utakmice došlo do opšte tuče na parketu.
PARTIZAN – REAL MADRID (20.30)

Beogradska arena. Sudije: Boris Rižik, Mehdi Difalah, Emin Mogulkoč.

PARTIZAN: Vukčević, Ledej, Avramović, Smailagić, Papapetru, Egzum, Naneli, Trikfunović, Anđušić, Madar.

REAL MADRID: Vilijams Gos, Rendolf, Fernandez, Abalde, Hanga, Hezonja, Rodrigez, Poarije, Ljulj, Musa.

Podsetimo, Serhio Ljulj je napravio nepotrebno grub faul upravo nad Panterom na 1:40 do kraja utakmice, a nakon reakcije Partizanovog kapitena koji se okrenuo prema Špancu i krenuo prema njemu, usledio je opšti haos.

Geršon Jabusele je bio najratoborniji, a zbog brutalnog bacanja Dantea Egzuma na parket, dobio je pet utakmica suspenzije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter