Izvor: BSC HAPPY
08.05.2023 u 16:07
0

DA LI ĆE JOKIĆ BITI KAŽNJEN? Evo kakve SANKCIJE prete ASU DENVERA!

Najbolji košarkaš Nagetsa, Nikola Jokić (28), mogao bi naknadno da bude kažnjen zbog koškanja sa vlasnikom Finiksa.

Srpski košarkaš Nikola Jokić (28) suočava se sa mogućom suspenzijom pred peti okršaj njegovog Denvera sa Finiksom u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige!

Sjajni centar je noćas, tokom četvrtog okršaja sa Sansima koji su Nagetsi izgubili u gostima rezultatom 129:124 (2:2 u seriji), ušao u klinč sa Metom Išbijem, vlasnikom kluba iz Arizone, koji je sedeo u prvim redovima. Milijarder je zgrabio loptu koja je izašla u aut i nije hteo da je pusti, što je prilično razbesnelo našeg asa. Jokić je laktom odgurnuo Išbija i dobio tehničku grešku, ali je odigrao utakmicu do kraja.

Pojedini američki mediji počeli su odmah da tumače pravilnik NBA lige. Došli su do zaključka da bi Somborac mogao naknadno da bude kažnjen i to tako što bi preskočio naredni okršaj sa Finiksom u Koloradu za dva dana.

„U slučaju da igrač namerno uđe među navijače, a da razlog tome nije nastavak igre, kao na primer borba za loptu, mora da bude izbačen“, navodi se u tački 4. pravilnika NBA.

Ukoliko se zaista dogodi da Jokić bude suspendovan, to bi bio ogroman hendikep za Nagetse. Nikola je i noćas pokazao koliko je važan za tim Majka Melouna, s obzirom da je postigao čak 53 poena, uz 11 asistencija i četiri skoka. Njegov učinak oduševio je i čuvenog Kevina Durenta (34), krilo Sansa.

– To je smešno šta on radi. Imao sam osećaj da je svaki njegov poen lagan. Igrao je na svoj način, tako da ne možete da ga ubrzate. Jak je, pogađao je svaki šut… Krene na koš, mislite promašiće, a on ubaci. Neverovatan je stvarno. Mrzim kad pogađa tako – kroz osmeh je rekao Durent.

OBRADOVIĆ PRED PUT U MADRID: Spremni smo na sve, jedna lopta, skok ili odbrana mogu da odluče ko će na Fajnal for

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter