Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
06.12.2023 u 08:03
0

OVO JE SVIMA POMAKLO: Svi bruje o pozdravu Žoca i Saše Obradovića (VIDEO)

Košarkaši Partizana u četvrtak u Beogradu igraju protiv Armanija.

Košarkaši Partizana pobedili su u Beogradu, u 12. kolu Evrolige, posle produžetka ekipu Monaka sa 89:85 (16:13, 16:22, 19:16, 21:21 – 17:13) i sa učinkom od po šest pobeda i poraza nalazi se na 10. mestu.

Po završenom duelu trener Partizana Željko Obradović je prišao da se rukuje sa strategom Monaka Sašom Obradovićem, a korisnici društvenih mreža primetili su mlak i krajnje nezainteresovan pozdrav trenera gostujuće ekipe.

Trener Monaka je prilikom rukovanja sa Željkom okrenuo glavu, jer mu je pomoćnik nešto dobacio iza leđa. Željka je to zbunilo, pa je sačekao da se normalno pozdravi sa svojim prezimenjakom.

Međutim, Saša Obradović je potom hteo da se pozdravi s ostatkom stučnog štaba Partizana, ne shvatajući da ga je Željko sačekao da se pozdrave kulturno i sportski.

Trener Partizana je na kratko popričao sa Sašom, a potom su se zagrlili.

CRNO BELI SENZACIONALNI:Partizan nakon produžetaka savladao Monako u rovovoskoj borbi

U 13. kolu Partizan će u četvrtak u Beogradu igrati protiv Armanija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter