Izvor: Tanjug
20.01.2023 u 17:00
0

LUKA JOVIĆ NAPUŠTA FJORENTINU? Španci otkrivaju: „Trener Vinćenco Italijano je umoran od skupocenog srpskog napadača“

Trener Fjorentine Vinćenco Italijano zatražio je od čelnika kluba da prodaju srpskog fudbalskog reprezentativca Luku Jovića, prenosi "Gazeta delo Sport".

Jović (25) je u letnjem prelaznom roku stigao u Fjorentinu iz Reala bez obeštećenja, ali je madridski klub zadržao pravo preče kupovine i zadržao procente od naredne prodaje srpskog fudbalera.

Najtrofejniji fudbaler u istoriji fudbala uhapšen zbog optužbe za seksualni napad!

Španski i italijanski mediji su proglasili Jovića za najveći promašaj u istoriji Reala, pošto je za madridski klub odigrao 51 meč i postigao je samo tri gola. On je 2019. stigao u Real iz Ajntrahta za 63 miliona evra. Jović je ove sezone odigrao 25 mečeva za Fjorentinu i postigao je sedam golova.

„Trener Fjorentine je umoran od skupocenog srpskog napadača. On je svoje mišljenje o Joviću preneo čelnicima kluba. To znači da će Fjorentina uskoro pronaći rešenje za Jovića. To u ovom trenutku ne deluje kao laka misija, jer Luka ima veliku platu u Fjorentini“, navela je španska „Marka“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter