Izvor: BSCHappy
02.11.2023 u 13:26
0

MESI PRIZNAO: Ovo mu je najdraži gol u karijeri (VIDEO)

Mesi priznao koji mu je omiljeni gol u karijeri.

Argentinski fudbaler Lionel Mesi je tokom karijere postigao 821 pogodak, ali je jedan posebno izdvojio kao najdraži. Jedan od najboljih igrača svih vremena je u ponedeljak dobio osmu Zlatnu loptu i to je bio povod za razgovor sa novinarima „Lekipa“, gde je priznao da ipak ima favorita kada je u pitanju najdraži pogodak.

Reč je o golu koji je postigao protiv Real Madrida.

  • Gol kog se uvek sećam jeste onaj protiv Reala na Santjago Bernabeu u polufinalu Lige šampiona – rekao je Mesi, uz napomenu da je pogodak postignut 2011. godine.

Argentinac je bio inspirisan na mečevima protiv kraljevskog kluba pošto je na 47 utakmica postigao 20 golova, ali samo dva u Ligi šampiona. Oba na pomenutom meču. Barselona je na kraju uspela da se popne na krov Evrope, pobedom nad Mančester junajtedom u finalu (3:1).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter