Izvor: Alo.rs
27.07.2023 u 14:41
0

ODLUČENO Trka na 10 kilometara u organizaciji BGD maratona 9. septembra

Vreme je za novu trku...

Početak drugog dela trkačke sezone u Srbiji zakazan je za 9. septembar održavanjem „10K Belgrade“, nove trke u organizaciji Beogradskog maratona u dužini od 10 kilometara.

Kako su saopštili organizatori, start i cilj trke biće u Parku prijateljstva na Ušću, gde će takođe biti organizovano zajedničko zagrevanje i razgibavanje, ali i bogat zabavni sadržaj kako za sve učesnike trke, tako i za publiku.

„Drugi deo sezone nastavljamo brzom „desetkom“ na Novom Beogradu. Staza je celom dužinom ravna i samim tim pogodna za odlične rezultate i lične rekorde. Pozivam sve trkače da održavaju laganu formu preko leta i družimo se 9. septembra na Ušću“, izjavio je direktor Beogradskog maratona Darko Habuš.
Prijave za trku „10K Belgrade“ su otvorene i moguće je prijaviti se putem sajta Beogradskog maratona.

Do kraja godine  u organizaciji Beogradskog maratona biće održane još dve trke – Ženska trka na Adi 1- oktobra, kao i 4. Jesenji polumaraton, koji ne programu krajem novembra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter