Izvor: Alo.rs
23.09.2023 u 12:40
0

POZNATO KOLIKO SU NAJJEFTINIJE ULAZNICE: Crvena zvezda pustila u prodaju karte za meč Lige šampiona protiv Jang Bojsa

Očekuje se puna Marakana.

Fudbalski klub Crvena zvezda pustio je u prodaju ulaznice za meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv švajcarskog Jang Bojsa iz Berna, koji je na programu 4. oktobra od 21.00 čas.

I srpski i švajcarski klub su poraženi u prvom kolu – Zvezda od Mančester sitija na gostovanju, a Jang Bojs kod kuće od Lajpciga.

EVO GDE MOŽETE GLEDATI MEČ CRVENA ZVEZDA – ŽALGIRIS: Posle duela sa Makabijem sledi još jedan evroligaški spektakl

Ulaznice za njihov međusobni meč od danas su u prodaji na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“, kao i onlajn saopšteno je na sajtu kluba.

Svaki navijač može da kupi do četiri karte, a za članove važi popust od 500 dinara.

Severna i južna tribina „vrede“ 3.500 dinara za ovaj meč, na istočnu tribinu se može za 7.500 dinara, dok su najskuplje ulaznice za zapadni deo za koji je potrebno izdvojiti 8.500 dinara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter