Izvor: BSC HAPPY
21.05.2023 u 07:52
0

MEDVEDEV SRUŠIO Cicipasa, sad može da prestigne Noleta!

Ruski teniser Danil Medvedev savladao je Stefanosa Cicipasa sa 7:5, 7:5 i plasirao se u finale mastersa u Rimu, gde će se za titulu boriti protiv Holgera Runea.

Meč između dva velika rivala počeo je još oko 16.00, ali je zbog vremenskih uslova više puta prekidan i nastavljan. Na kraju u takvoj situaciji bolje se snašao Medvedev, koji će se boriti za trofej u „Foro Italiku“.

Ishod ovog meča tiče se i Novaka Đokovića, trenutno drugog tenisera sveta. Srpski as trenutno ima 5.955 bodova, dok je Rus pre finala imao 5.690. Nakon pobede prišao je Noletu na svega 25 bodova i ako sutra savlada Runea, od ponedeljka će biti drugi teniser na svetu, dok će naš as pasti na treće mesto.

Inače, meč između Medvedeva i Cicipasa privukao je ogromnu pažnju, pošto se njih dvojica ne podnose još od 2018. godine od Majamija, kada je Rus tražio pauzu za toalet, što se nije svidelo Cicipasu. Nastavili su da se svađaju i gunđaju, da bi sve kulminiralo time da je Medvedev rivalu na mreži rekao da „je*eno ućuti“.

ZAVADILI SE ZBOG ĐOKOVIĆA! „Pustite ga da krsti decu na Kosovu!“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter