Izvor: Informer.rs
20.05.2023 u 13:53
0

ZAVADILI SE ZBOG ĐOKOVIĆA! „Pustite ga da krsti decu na Kosovu!“

Poruka jednog od najboljih tenisera sveta svih vremena Novaka Đokovića da će se vratiti na Kosovo i Metohiju kako bi tamo u srpskim svetinjama krstio sina Stefana i ćerku Taru izazvala je opštu histeriju među istaknutim članovima lažne države, ali i donela međusobna trvenja Šiptara iz južne srpske pokrajine.

Poslednji se oglasio publicista Veton Suroi, koji se oštro protivi stavu da bi Novaku trebalo zabraniti ulazak na teritoriju Kosova i Metohije.

– Svako ima pravo da krsti decu u crkvama na Kosovu. Đokovićevo je pravo da bira kad i gde će krstiti svoju decu. Niko to ne sme da mu zabrani. Novak treba da dođe i da se prilikom tog čina oseti duh iz Jevanđelja po Mateju 22:39 „Ljubi bližnjeg svoga, kao sebe samog“ – kazao je Suroi.

Njegove reči prenosi potral „Gazeta ekspres“ iz Prištine, koji u zaključku teksta pljuje po srpskom teniskom asu:

„Srpski teniser poznat je po svojim šovinističkim i kontradiktornim izjavama prema Kosovu“.

Isti portal podseća da se na Đokovićevu najavu da će decu krstiti na Kosovu i Metohiji, saopštenu u intervjuu za italijanski „Korijero dela sera“, prvi nakačio ministar kulture lažne države Kosovo Hajrule Čeku. On je na Tviteru citirao Noletove reči i dodao svoj komentar: „Nema vakcine, nema ulaska na Kosovo“.

Aludirao je na činjenicu da Đoković nije vakcinisan protiv korona virusa i da je zbog toga u poslednje dve godine imao silne probleme i nije mu bilo dozvoljeno da se takmiči u Australiji i SAD.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter