Izvor: BSC HAPPY
21.08.2023 u 07:40
0

NADAL PONOVO IZA NOVAKA: Đoković prestigao Španca na večnoj listi!

Trijumfom u finalu Sinsinatija najbolji srpski teniser Novak Đoković prestigao je Rafaela Nadala i Ivana Lendla po broju ostvarenih pobeda u karijeri i izbio na treće mesto večne liste.

Pobeda nad Alkarasom u epskom finalu Sinsinatija bila je Novakova 1.069. u karijeri.

Ispred srpskog tenisera sada su samo Rodžer Federer sa 1.251 trijumfom i rekorder Džimi Konors koji je u karijeri ostvario 1.274 trijumfa.

(UŽIVO) TERALI SU GA DA SE PREDA ON NIJE HTEO – NOLE MAESTRALNO U ROVOSKOJ BICI SRUŠIO ALKARAZA i ZAVLADAO SINSINATIJEM 3:2

Ludo, ne znam šta drugo da kažem. Teško je opisati. Jedan od najtežih mečeva u mom životu. Nije bitno koji turnir, kategorija, nivo, igrač. Neverovatno, od početka do kraja. Obojica smo prošli kroz toliko uspona i padova. Sve u svemu, jedan od najtežih i najuzbudljivijih mečeva. Zbog ovakvih mečeva i ovakvih trenutaka nastavljam da igram i radim svaki dan – rekao je Novak posle pobede.

Zatim se osvrnuo na Alkarasa:

– Videli ste, nema tu šta da se kaže. Svako ko je gledao na televiziji video je da ovaj rivalitet postaje sve bolji. Neverovatan igrač, tako mlad, a pokazuje toliko hrabrosti u odlučujučim momentima. Moram da uzvratim sa poštovanjem Karlosu i njegovom timu. Svi smo ponekad ostali bez reči za ono što radiš na terenu i van njega. Čestitam na svemu do sada. Mnogi nisu uspeli da dođu do tvog nivoa nikada u karijeri. Mnogo sreće tebi i tvom timu u nastavku sezone.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter