Izvor: Sportal.rs
08.08.2023 u 10:39
0

POČINJE ODBROJAVANJE: Poznato kada će Novak Đoković saznati imena rivala u Sinsinatiju

Novak Đoković trenutno trenira u Crnoj Gori zajedno sa Nikolom Ćaćićem i sa svojim timom pred put u Sinsinati. 

Nakon što je igrao finale na Vimbldonu, u kojem je izgubio od Karlosa Alkarasa, Novak je otišao u Crnu Goru sa porodicom, gde je najpre krstario Jadranom, a onda se „vratio u kancelariju“.

U Porto Novi su doputovali svi članovi Novakovog tima, osim Gorana Ivaniševića, koji će se ostalima pridružiti neposredno pred put u državu Ohajo. U Crnoj Gori su kondicioni trener Marko Paniki, fizioterapeut Klaudio Cimalja i sparing partner Čarli Gomez. Njima se pridružio i Nikola Ćaćić sa kojim će Nole igrati u dublu u Sinsinatiju.

Nije ništa čudno u tome što je Nole doneo odluku da pored singla igra i dubl jer je i u prošlosti to radio nakon što se na teren vraćao posle dugih pauza.

„ĐOKOVIĆ JE BIO UBICA“: Italijan se prisetio prvog susreta sa Novakom

Očekuje se da će Đoković put Amerike krenuti već u četvrtak ili petak kako bi stigao na vreme u Sinsinati i aklimatizovao se na uslove. Poznato je da će žreb za masters u Sinsinatiju biti održan u petak, 11. avgusta. Đoković će kao drugi nosilac biti slobodan na startu. Za prvog kosturaša je postavljen Španac Karlos Alkaras.

Podsetimo, drugi teniser sveta je do sada dva puta osvajao ovo takmičenje – 2018. i 2020. godine.

Đokoviću će masters u državi Ohajo biti generalna proba pred poslednji grend slem u sezoni, US Open, koji počinje 28. avgusta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter