Izvor: Kurir
13.04.2024 u 13:25
0

PODRŠKU MU PRUŽA PRELEPA IZABRANICA: Sve oči uprte u nju

Norvežanin Kasper Rud u polufinalu Monte Karla imaće podršku svoje atraktivne izabranice Marije Galigani.

Ova prelepa plavuša je osvojila srce mladog tenisera i od tada su nerazdvojini. Bila mu je najveća podrška u pohodu na teniski vrh – pratila ga je na turnirima, radovala se njegovim uspesima i tešila ga nakon bolnih poraza.

Ova simpatična Norvežanka i danas će najverovatnije biti u loži svog dragog, koji ima priliku da se plasira u finale Monte Karla.

Marija i Rud u vezi su od 2018. godine, a srećni par trenutno živi u Oslu.

RONALDO KUPIO ŽENI ROZE SAT, PA USLIKAN KAKO GA ON NOSI?! Šokantna fotka o kojoj svi pričaju, a nastala je u državi ex Jugoslavije

Marija je izuzetno obrazovana mlada dama. Diplomirala psihologiju 2020. godine, a dve godine kasnije magistrirala je psihologiju na Univerzitetu Južne Danske. Takođe, radila je jednu kampanu za ishranu sportista.

Meč Đoković – Rud počinje u 15.30 u polufinalu Monte Karla.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter