Izvor: mozzart
15.04.2024 u 20:51
0

TEŠKE SCENE U ARENI DEO ZVEZDAŠA TRAŽIO ODLAZAK UPRAVE: Nije ih zadovoljila ni pobeda nad Studenskim Centrom

Crvena zvezda se nalazi u lošem momentu. Blago rešeno. Iza srpskog šampiona je blamaža u Istanbulu, najteži evropski poraz u istoriji kluba sa Malog Kalemegdana, kao i teško izvojevana pobeda nad Studenskim Centrom u četvrtfinalu Aba Lige.

Bilo je večeras u Areni mnogo tenzije i nervoze, najviše izazvene činjenicom da se ekipa Janisa Sferopulosa mučila od prvog minuta. Ušla u rezultatski deficit, i nikako nije mogla da uhvati pravi ritam.

mali su crveno-beli podršku navijača koji su prvi put, od kada je aktuleno rukovodstvo u klubu, izrazili nezadovoljstvo i zahtevali odlazak uprave. Dok je Zvezda hvatala priključak u poslednjoj deonici sa tribina Arene jasno i glasno se čulo: „Uprava napolje“.

Sličan slogan ponovoljen je i na kraju meča, bez obzira što je Crvena zvezda stigla do pobede i došla na korak od polufinala ABA lige.

Očigledno je da navijači nisu zadovoljni evropskim prikazom, odnosno da crveno-beli već dugo nisu ozbiljan takmac u Evroligi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter