Izvor: BSC HAPPY
17.02.2023 u 23:32
0

CRVENA ZVEZDA U FINALU! Crveno-beli bez Ivanovića DO VELIKOG PREOKRETA

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde ukrstiće koplja u polufinalu Kupa Radivoja Koraća. Spektakl iz Niša u kojoj će samo jedan od večitih rivala nastaviti borbu za "Žućkovu levicu" možete pratiti uživo uz portal BSC Happy.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u drugoj utakmici polufinala Kupa Radivoja Koraća u Nišu rezultatom 75:83

Zvezda će se u finalu u subotu od 21 čas sastati sa Megom koja je u prvom duelu savladala FMP.

Zvezda je u 12. minutu ostala bez isključenog trenera Duška Ivanovića, što je bio veliki hendikep za crveno-bele.

Partizan je to iskoristio i nakon izjednačenog starta došao čak do +18 u jednom momentu, ali je Zvezda ipak spustila na -10 na poluvremenu.

Zvezda je preko Kampaca i Vildoze u nastavku stigla do svega -3 50:47

Crveno-beli su uskoro došli do potpunog preokreta najviše zahvaljujući Petruševu i poveli na isteku treće deonoce 58:59

Zvezda početkom četvrtre četvrtine stiže do +9, a onda ponovo prekid, zbog ubacivanja predmeta na teren koji je trajao čak 27 minuta.

Zvezda u finišu nije dozvolila da prokocka prednost i uz nove tenzije i nervoze privela meč kraju.

Kraj! Zvezda je u finalu! 

ČETVRTA ČETVRTINA

40. minut – Nesportski faul Lesora nad Kampacom, koji sa penala overava pobedu Zvezde 73:82

39.minut – Nepotreban faul Lesora, Vildoza pogađa sva tri bacanja. Potom sjajna kolektivna akcija i Bentil pogađa uz faul, promašuje bacanje 73:82

38. minut – Naneli pogađa uz faul, pa Panter za tri. 73:77

37. minut – Ledej pogađa za tri 67:75Vildoza krade bitnu loptu. 67:77

36. minut – Nedović za Mitrovića 64:75

35. minut – Mitrović na asistenciju Kampaca, potom Eksum sa penala 64:71

34. minut – Pogađa Lesor posle skoka, 62:69

– Meč je konačno nastavljen posle prekida od čak 27 minuta

PREKID UTAKMICE – Sudije su i u drugom polufinalu napustile teren. Ovoga puta je razlog preveliki broj ubačenih predmeta na parket. Ostaje neizvesno da li će polufinale Kupa Koraća biti nastavljeno. Kapiteni su napustili teren i otišli su sa delegatom na razgovor sa sudijama u svlačionicama „Čaira“.

Kapiteni obeju ekipa sada su se vratili na parket i uputili poslednji apel navijačima  da moraju da prestanu sa ubacivanjem predmeta. Ukoliko bilo šta završi na parketu, meč će biti prekinut potpuno!

33. minut – Nedović za tri! Delirijum na tribini gde su smeštene „delije“, Partizan ne zna šta ga je snašlo.

31. minut – Nemanja Nedović pogađa sa distance! Crno-beli u nokdaunu potpunom.

TREĆA ČETVRTINA 

30. minut – Filip Petrušev za tri! Zvezda vodi nakon -18, kraj treće deonice, sledi triler završnica.

28. minut – Period utakmice kada se ušlo u penal-obračun, Filip Petruš pogađa sada oba puta sa linije penala, a potom i sa poludistance, 58:56.

27. minut – Prekid utakmice! Delije su u kontinuitetu vređale trenera Partizana, sudije su prekinule meč, a Branko Lazić je potom uputio molbe navijačima tima sa Malog Kalemegdana. Meč je nastavljen.

26. minut – Luka Vildoza cepa mrežicu! Pre toga je Džejms Naneli pogodio za dva, 54:50. Bentil pravi faul u reketu nad Lesorom, crveno-beli u bonusu.

25. minut – Silovito zakucavanje Matijasa Lesora! Važni poeni za Obradovićeve pulene, nakon što je Fakundo Kampaco ponovo realizovao oba penala. 

24. minut – Luka Vildoza sada za tri! Njegova mini serija 5:0, tim sa Malog Kalemegdana je sada prišao na samo -5.

23. minut – Fakundo Kampaco za tri! Kakav meč, Zvezda sa -18 do -7.

22. minut – Fakundo Kampaco fauliran pri šutu. Argentinac pogađa oba penala, Zvezda na -11, a Avramović promašuje u posedu Partizana. Zatim ponovo fauliran Kampaco, koji je ovoga puta polovičan na liniji slobodnih bacanja, 47:37.

21. minut – Džejms Naneli otvara treću deonicu novi poenima, 47:34, Branko Lazić promašuje za tri, kapiten Zvezde ima 1/5 ove večeri.

DRUGA ČETVRTINA
20. minut –  Kraj prvog poluvremena u Nišu i to kakvog! Sve je prštalo danas na parketu, ali i na tribinama hale „Čair“. Partizan sa sjajnih 73,3 procenta šuta iz igre, na drugoj strani Crvena zvezda ima 53,3 procenta, i loših 2/8 u šutu van linije 6,75.

Čaki ni 5 ofanzivnih skokova, kao i nadmoć pod obručima nije zamaskirala katastrofalno šutersko veče tima sa Malod Kalemegdana.

19. minut – Ponovo fenomenalna asistencija argentinskog plejmejkera i ponovo Ben Bentil dolazi do lakih poena.

18. minut – Važni poeni Fakunda Kampaca, pa potom i maestralna asistencija za Ben Bentila, 44:30.

17. minut- Egzum pogađa za tri 40:25! Nestvarno šutersko veče Partizana se nastavlja.

16. minut – Lesor pogađa uz faul 37:23, Partizan u naletu Zvezda ne može ništa da pogodi

15. minut – Partizan ima +10! Džejms Naneli pogađa trojku iz ugla, delirijum na delu tribine na kom su smeštene najvatrenije pristalice parnog valjka.

14. minut – Period praznog hoda obeju ekipa. Poeni Luke Mitrovića su približili crveno-bele na -7.

13. minut – Zek Ledej za tri! Partizan ide na velikih 28:19.

Tanjug/Dimitrije Nikolić

12. minut – Duško Ivanović dobija dve tehničke u nizu! Strateg Crvene zvezde mora da napusti parket. Nebojša Ilić će preuzeti njegovu ulogu. Ulog je veliki, strasti su ogromne, a ovaj trenutak bi mogao da ima enorman uticaj na konačan epilog.

PRVA ČETVRTINA

10. minut – Kraj prve četvrtine. Parni valjak ima +6 nakon prvog kvartala. Crno-beli imaju 3/6 u šutu za tri, četa Duška Ivanovića ima 1/7. U redovima Partizana najefikasnij Zek Ledej sa 8, na drugoj strani Nemanja Nedović je upisao 6 u prvoj deonici.

9. minut – Deluje da bi košarkaška Srbija ponovo mogla da gleda prekid utakmice polufinala Kupa Koraća! Navijači Partizana neprestano vređaju porodicu Nebojše Čovića, ovoga puta supruga predsednik Crvene zvezde je na tapetu. Konstantni apeli sa razlgasa hale u „Čairu“ da se prekine sa skandiranjem ne prestaju.

8. minut – Strašan prodor Nemanje Nedovića i poeni uz faul Lesora! Partizan u bonusu, Nedović nekonvertuje dodatno slobodno bacanje,14:11, ali nakon promašaja Avramovića miljenik delije ponovo pogađa za dva.

Tanjug/Dimitrije Nikolić

7. minut – Zek Ledej cepa mrežicu! Serija crno-belih 5:0, pre toga je Matijas Lesor poentirao iz reketa. Tajm-aut Duško Ivanović.

5. minut – Dva napada i dve trojke, prvo Lazić, a onda Ledej na drugoj strani, posle toga Kampaco pronalazi put do koša, a onda isto čini i Egzum – 7:7.

3. minut – 2:2 – Ben Bentil zakucava i donosi prvu prednost crveno-belima u ovom polufinalu. Sve neutralipe egzum u narednom napadu.

Prvi napad za Crvenu zvezdu, koji nije iskoristila ekipa Duška Ivanovića. Na druoj strani trojku maši Panter, a potom sa devet metara nije bio precizan ni Fakundo Kampaco.

1. minut – Meč je počeo! Spektakl u Nišu.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter