Izvor: Alo
07.01.2024 u 01:35
0

ŽELJKO OBRADOVIĆ ČESTITAO BADNJE VEĆE I BOŽIĆ: Spomenuo utakmicu i otkrio kakva je situacija sa Smailagićem i Ledejem

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle pobede nad Krkom (96:76) da je zahvalan navijačima na podršci na prazničan dan i čestitao svima Badnje veče i Božić.

Na utakmici je bilo 7.337 navijača, a ulaz je bio besplatan.

Hvala svim ljudima koji su došli da nas podrže za Badnje veče. Želeo bih da iskoristim priliku da svima čestitam Badnje veče i Božić. Što se tiče utakmice najvažnije je da smo odigrali na visokom nivou, iskoristili sve raspoložive igrače i rasporedili minutažu pred teške izazove koji nas očekuju – rekao je Obradović na konferenciji za medije posle utakmice.

Povređeni Zek Ledej i Alen Smailagić nisu bili večeras u protokolu.

– Smailagić će teško biti spreman za Fenerbahče, a što se tiče Ledeja videćemo sutra i prekosutra kakva je situacija – dodao je Obradović i istakao da je zadovoljan povratkom Uroša Trifunovića u tim posle oporavka od povrede.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter