Izvor: Tanjug
31.12.2022 u 10:51
0

SAD U PANICI: Zabrinuti zbog svrstavanja Kine uz Rusiju

Peking tvrdi da je neutralan, ali Vašington budno prati sve njegove aktivnosti

SAD su zabrinute zbog svrstavanja Kine uz Rusiju, dok Moskva nastavlja invaziju na Ukrajinu, saopštile su SAD nakon što su predsednici Rusije i Kine Vladimir Putin i Si Đinping održali video sastanak.

PUTIN DAO SVOJ SUD NAKON PRIČA DA SE SUSREĆE SA SI ĐINPINGOM: „Rusija i Kina dele iste poglede na situaciju u svetu!“

Portparol američkog Stejt departmenta rekao je da Peking tvrdi da je neutralan, ali da njegovo ponašanje jasno pokazuje da i dalje ulaže u bliske veze sa Rusijom, preneo je britanski list „Gardijan“.

Portparol Bele kuće je dodao da Vašington budno prati aktivnosti Pekinga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter