Izvor: Kurir.rs/News.de
04.03.2023 u 15:21
3

OVOME SE NIJE NADALA: Berbokova krenula na samit G20, a o prizoru koji je usledio priča ceo svet! (VIDEO)

Na snimku se može videti kako Berbok izlazi iz aviona nemačkog vazduhoplovstva, a dok silazi niz stepenice, deluje malo iznervirano.

Nemačka šefica diplomatije Analena Berbok otputovala je u Indijuuoči sastanka ministara inostranih poslova G20 u sredu, međutim, na aerodromu u Nju Delhiju usledila je neočekivana scena.

ANALENA BERBOK NAGLAŠAVA: „Berlin ne razmišlja o isporuci borbenih aviona Kijevu“

Naime, u trenutku kada je Analena Berbok izašla iz aviona, odbor za doček je – izostao!

„Ministarka inostranih poslova Berbok sletela je u Nju Delhi na sastanak G20. Dočekana je od strane indijskog protokola i ambasadora Akermana“, piše Jorg Blank, dopisnik Nemačke novinske agencije, o video snimku koji se pojavio na Tviteru, a na kojem Berbokova izlazi iz aviona – nema zvaničnog dočeka, nema crvenog tepiha i svega što po protokolu treba da bude uključeno u doček.

Na snimku se može videti kako Berbok izlazi iz aviona nemačkog vazduhoplovstva, a dok silazi niz stepenice, deluje malo iznervirano.

Čini se da joj na trenutak nije jasno kuda bi sada trebalo da ide. Nije čudo! Odbora za doček nema. Međutim, nakon nekoliko sekundi, Filip Akerman, nemački ambasador u Indiji, dotrčava do Berbokove i srdačno je pozdravlja, navodi nemački portal.

Snimak Berbokove naišao je na podeljena mišljenja na društvenim mrežama.

„Komisija za prijem je malo kasnila, zar ne?“, upitao je ironično jedan korisnik Tvitera.

„Prilično pogrešno postavljeno“, kaže drugi.

„Ona to radi dobro, čak i ako je pozdrave i pokupe prekasno. Ona dobro podnosi situaciju. Veoma druželjubiva, samouverena. Savršeno“, navodi se u drugom tvitu.

„Bez crvenog tepiha! Izašla je iz aviona brže nego što je protokol nameravao“, „bocnuo“ je nemačku ministarku jedan korisnik Tvitera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “OVOME SE NIJE NADALA: Berbokova krenula na samit G20, a o prizoru koji je usledio priča ceo svet! (VIDEO)”

  1. Gluposti. Koga je briga za ministarku koja ni osnovnu geovrafiju nije naučila a da ne spominjemo geopolitičku situaciju. Bolje nije ni zaslužila.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter