Izvor: Tanjug
21.02.2023 u 18:36
1

BAJDEN PONOVO PRETI „Rusija nikad, nikad, neće pobediti u Ukrajini!“

Američki predsednik Džozef Bajden optužio je danas u Varšavi Rusiju da je u Ukrajini počinila "zločine protiv čovečnosti i ratne zločine" i istakao da će Moskva zbog toga biti kažnjena.

On se danas u Varšavi obratio nakon govora poljskog predsednika Andžeja Dude, uoči prve godišnjice početka rata u Ukrajini.

„Podrška Ukrajini se nastavlja, NATO je u tome ujedinjen. Rusija nikad, nikad, neće pobediti u Ukrajini“, rekao je Bajden.

On je ocenio da se „apetiti autokrata ne mogu umiriti, i da im se mora suprotstaviti“, i najavio novi paket sankcija protiv Rusije za kraj ove sedmice.

BLINKEN PORUČIO PUTINU: „Spremni smo da razgovaramo u bilo kom trenutku“

„Putin se suočio sa jačim demokratijama. Putin je pokušao da izgladni svet i da pogorša globalnu krizu sa hranom, ali su mu umesto toga SAD i zemlje G7 odgovorile tako što su se obavezale da će povećati globalno snabdevanje hranom“, rekao je Bajden.

On je najavio da će SAD sledeće godine biti zemlja domaćin samita NATO, na 75. godišnjicu od osnivanja Alijanse.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BAJDEN PONOVO PRETI „Rusija nikad, nikad, neće pobediti u Ukrajini!“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter