Izvor: Tanjug
27.04.2023 u 07:50
2

„KANDIDUJEM SE, POBEDIĆU TRAMPA“: Bajden samouveren

Dan nakon što je obelodanio da će se kandidovati za drugi predsednički mandat, predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je da on možda nije jedini kandidat koji bi mogao da pobedi Donalda Trampa 2024. godine, ali je naglasio da Trampa dobro poznaje.

– Možda nisam jedini koji može da ga pobedi, ali ga dobro poznajem i upoznat sam sa opasnošću koju on predstavlja za našu demokratiju – rekao je juče Bajden i obećao da će zaštiti američku slobodu od „ekstremista“ povezanih sa Trampom i napadom na Kapitol hil 6. januara 2021. godine.

„SPREMNI SMO, KREĆEMO NA RUSIJU“: Komandant NATO poručio svetu

Bajden je potvrdio da će se kandidovati na predsedničkim izborima 2024. godine čak iako se Tramp ne bude kandidovao i ocenio da ima još mnogo toga da se uradi kako bi završio svoj posao i obezbedio da SAD budu „ekonomski i politički bezbedne na duže vreme“.

– Mislim da moramo da dovršimo taj posao – poručio je Bajden.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„KANDIDUJEM SE, POBEDIĆU TRAMPA“: Bajden samouveren”

  1. Sta se moze ocekivati od nekoga ko je jednom nogom u grobu a pogotovu od dokazanog patoloskog mrzitelja necega sto samo on mrzi neobjasnjivom mrznjom . Nadam se da Sole nece biti sa njim u ekipi , a mislim da se ovoga puta igraju sa vatrom , i ovi drugi treba da prikazu isto ono sto su ovi prikazivali sve ove godine kako se to radi i to nad neduznima , dosta je hleb Pravoslavlja.

    1
    0
    Odgovori
  2. Kur moj cete Vi da pobedite , a iako bi se to desilo kojim slucajem to bi bio dokaz da ste smislili kako da pokradete izbore , dokazali ste do sada da sve sto ste radili da vam nista nije sveto .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter