Izvor: Kurir.rs
07.04.2023 u 14:30
0

BERLUSKONI SE OGLASIO IZ BOLNICE: „Teško je, ali ću još jednom uspeti!“

To saopštenje je bilo prvo zvanično od lekara od kada je Berluskoni primljen u bolnicu u sredu.

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni rekao je da veruje da će savladati plućnu infekciju izazvanu hroničnom leukemijom zbog koje se nalazi u intenzivnoj nezi, javio je danas list Il Đornale (Il Giornale).

ŠEF ITALIJANSKE DIPLOMATIJE O ZDRAVLJU BERLUSKONIJA: „Ima razloga za optimizam“!

„Teško je, ali ću još jednom uspeti“, rekao je 86-ogodišnji medijski mogul u telefonskom intervjuu sa glavnim urednikom lista Augustom Mincolinijem.

„Uspeo sam takođe u osetljivim i teškim situacijama da se uzdignem“, rekao je Berluskoni.

Berluskoni, koji je tri puta bio premijer proveo je drugu noć u intenzivnoj nezi u bolnici San Rafaele u Milanu gde su lekari juče u medicinskom izveštaju naveli da ima leukemiju „neko vreme“ i da je rak krvnih zrnaca u „upornoj hroničnoj fazi“.

„Trenutna strategija predviđa lečenje plućne infekcije“ kao i specijalizovan tretman uperen protiv ograničenja negativnih efekata hronične leukemije, navedeno je u lekarskom izveštaju.

Jutros je ministar spoljnih poslova Antonio Tajani, pozivajući se na Berluskonijevog ličnog lekara Alberta Cangrila, javio da je Beruskoni svestan i da dobro reaguje na tretman. Tajani je koordinator partije Forca Italija, koju je Berluskoni formirao pre oko 30 godina.

Berluskoni čija je partija stranka deo koalicije koja podržava vladu premijerke Đorđe Meloni (Giorgia), u poslednje vreme često odlazi u bolnicu. Bivši premijer godinama ima pejsmejker, a 2016. je imao još jednu intervenciju na srcu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter