Izvor: Informer
09.03.2024 u 15:37
3

OPET NEZGODNA PITANJA O MAKRONOVOJ: Francuski predsednik konačno priznao istinu celom svetu

Emanuel Makron (47), francuski predsednik, energično je odbacio tvrdnje o transrodnosti svoje supruge, Brižit Makron (70), nazivajući ih lažnim i izmišljenim. Makron je izrazio frustraciju zbog stalnih spekulacija o Brižit, s kojom je u braku od 2007. godine.

„Najgora stvar su lažne informacije i izmišljeni scenariji“, rekao je Makron, dodajući da takve spekulacije narušavaju njihovu intimnost i izazivaju nepotrebnu uznemirenost.

Obrativši se na proslavi Međunarodnog dana žena, predsednik Makron istakao je da su tvrdnje transrodnih osoba o Brižit tipični primeri mizoginskih online napada s kojima se žene suočavaju svakodnevno.

BAJDEN DROGIRAN DRŽAO GOVOR U KONGRESU!? Psihijatar tvrdi, u pitanju je Aderal, lek za demenciju koji sadrži AMFETAMIN!

Dve žene koje su širile te tvrdnje, Amandin Roi, vidovnjakinja od 52 godine, i Nataša Rej (48), novinarka, suočile su se s kaznama nakon što su proglasile krivima za klevetu. Optuživši Brižit da je zapravo rođena kao dečak pod imenom Žan-Mišel Tronje 1953. godine, tvrdile su da je Brižitin prvi muž, Andrej-Luj Ozijer, takođe fiktivan.

Sudija u Lisieuku, Normandija, prvobitno je kaznio obe žene novčanim kaznama, no nakon žalbe kazne su smanjene. Roi je kažnjena sa 850 funti, a Rej sa 1300 funti od ukupno 1700 funti kazne.

Ova priča ponovo je postala tema nakon što je Tifani Ozijer (40), kćerka Brižit Makron, prvi put javno progovorila o optužbama. „Zabrinuta sam za nivo društva kada čujem šta kruži društvenim mrežama o tome da je moja majka muškarac“, izjavila je za časopis „Paris Match“, izražavajući svoju povredu nakon saznanja da je njena majka, kao učiteljica, bila u vezi s tada tinejdžerom Emanuelom Makronom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “OPET NEZGODNA PITANJA O MAKRONOVOJ: Francuski predsednik konačno priznao istinu celom svetu”

  1. Prosto i jasno, sprovesti geneticke analize i ako se ispostavi da je Brizit Makron musko, onda cemo saznati preko kromozoni „XY“. Svi mi koji zivimo u FR, znamo istinu, jel to je tajna za malu decu. Kada pogledate morfotip Brizit Makron, naravno da se radi o muskom rodu, pogotovo kada pogledamo kukovi, ta osoba uopste nema zenski kuk, a i celi morfotip je musko, a i u njenu-njegovu biografiju ima previse nebulozne i nelogicne price. A lazna biografija kada se tice Brizit Makrona, sluzi drugom pricu, pedofilija. Brizit je par puta zavrsila u bolnicu kod specijalista koji je poznat kao covek hirurg koji je specijalizovan za promenu pola.

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter