Izvor: BSC HAPPY
10.02.2023 u 15:43
0

PREDSTOJEĆA FAZA JE „PARTIJA ŠAHA“: Britanski general otkrio koje gradove bi Ukrajina uskoro mogla da izgubi

Britanski general je pojasnio da ne može tačno da kaže gde će se odigrati najvažnije bitke, pošto planovi obe strane ostaju tajna.

Oružane snage Ukrajine mogu uskoro izgubiti nekoliko velikih gradova kao rezultat ruske specijalne operacije, izjavio je general britanske vojske Rupert Džons, piše Ekspres.

– U narednim nedeljama videćemo mnogo spekulacija. Mislim da bi svima nama trebalo da bude jasno da to neće biti ono što svi očekujemo – primetio je Džons.

Prema njegovim rečima, Ukrajina može izgubiti kontrolu nad velikim gradovima kao što su Harkov i Zaporožje, kao i da se povuku iz Artjomovska posle serije ozbiljnih poraza.

BRITANSKI „TAJMS“ TVRDI! Ukrajina spremna da upotrebi engleske rakete za gađanje meta na Krimu

Istovremeno, on je pojasnio da ne može tačno da kaže gde će se odigrati najvažnije bitke, pošto planovi obe strane ostaju tajna.

Osim toga, Džons je predstojeću fazu specijalne vojne operacije nazvao „partijom šaha“.

Zamenik šefa kabineta predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog Igor Žovkva saopštio je danas o nedostatku municije u Oružanim snagama Ukrajine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Akutnu nestašicu municije pripisao je velikom intenzitetu borbi. Zvaničnik administracije je takođe podsetio da je Kijevu hitno potrebna municija, artiljerijska oružje velikog dometa, tenkovi i borbeni avioni.

Rusija je prošlog proleća poslala notu zemljama NATO-a zbog isporuke oružja Ukrajini. Ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov istakao je da bi svaki teret koji sadrži vojnu opremu postao legitimna meta ruske vojske.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter