Izvor: Kurir.rs
26.11.2023 u 07:57
0

DEVOJČICA IZ IZRAELA O KOJOJ JE BRUJAO SVET NA SLOBODI: Njen otac se nasmejao na vest da je mrtva – BOŽE, GOSPODE

Skrhani otac, Tomas Hend, koji je prvobitno bio zahvalan kada je čuo da mu je Hamas ubio otetu ćerku, umesto da doživi „sudbinu goru od smrti“, nakon 50 dana provedenih bez nje, ponovo je u zagrljaju svoje mezimice.

ZNALI SU I ŽRTVOVALI SOPSTVENI NAROD KAKO BI OČISTILI GAZU! IZRAELSKI MEDIJI OTKRILI da je MOSAD dopustio NAPAD HAMASA!

Na fotografiji koja je podeljena nakon večerašnjeg puštanja zarobljenika Hamasa, može se videti dirljivi susret Tomasa sa svojom devetogodišnjom ćerkom Emili, koja je u zatočeništvu proslavila svoj rođendan.

Podsetimo, Tomas je samo nekoliko dana nakon što mu je oteta ćerka, pozdravio vest da mu je ćerka ubijena, nakon što su mu saopštili da je pronađeno telo malene Emili.

– Rekli su: „Pronašli smo Emili. Ona je mrtva“, a ja sam samo rekao „Da!“ Rekao sam „da“ i nasmešio se, jer je to najbolja vest o mogućnostima koje sam poznavao – rekao je Hend drhtavim glasom.

Ipak, vest je demantovana nakon nekoliko dana, kada je utvrđeno da se Emili i dalje nalazi u zatočeništvu Hamasa, nakon što je 7. oktobra oteta iz Kibuca Beri, u inicijalnom napadu militantne grupe na Izrael.

Tada su testovi pokazali da njena DNK ipak nije pronađena među žrtvama u navedenom kibucu.

Emili Hend (9), tada osmogodišnja devojčica, oteta je iz Kibuca nakon što je otišla da prespava kod drugarice, što je inače retko radila.

– Razmišljao sam da će vojska uskoro biti ovde, i samo sam pomišljao samo još malo, izdrži još malo, i duže, duže – objasnio je tada otac, čija je ćerka bila oteta narednog dana.

Hend, kome su izraelske vlasti krajem prošlog meseca rekle da je Emili još uvek živa, rekao je da je zabrinut zbog psihičkih i fizičkih posledica koje će njegova ćerka imati kao talac.

– Ne znam u kakvom će stanju biti, ali biće slomljena, veoma slomljena, psihički i fizički, i to ćemo morati da popravimo. Biće potrebno mnogo vremena da se to popravi. To je ono što moramo da uradimo, i uradićemo to, bez obzira koliko to traje. To je moj glavni fokus, moj razlog za život, za ustajanje ujutru svakog dana. Jer, verujte mi, samo želim da ostanem u krevetu i samo… idem da spavam i zaboravim sve – naveo je tada otac na konferenciji.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter