Izvor: Sputnik Srbija
20.09.2022 u 11:16
0

Donbas želi da referendume priznaju zemlje BRIKS-a i ŠOS-a!

Donbas je zainteresovan da referendumi budu maksimalno transparentni i legitimni i da ih priznaju države ŠOS i BRIKS, izjavio je ambasador Luganske Narodne Republike u Moskvi Rodion Mirišnik televiziji „Rusija 24“.

„Ne zanima nas odnos zapadnih zemalja prema našim procesima, jer se to već manifestuje na bojnom polju, ali nam je izuzetno važno kako će to oceniti zemlje ŠOS (održavanje referenduma), kako će reagovati zemlje BRIKS-a, koji će biti posmatrači. Zainteresovani smo da bude maksimalno transparentan i legitiman proces“, rekao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PUŠILIN: Referendum o pridruživanju Rusiji je politički potez koji će pomoći da se osigura bezbednost naroda Donbasa!

Mirošnik je napomenuo da je za Donbas važno prisustvo posmatrača iz ovih zemalja na glasanju.

„Pozvaćemo države koje nepristrasno gledaju na ono što se dešava u našoj zemlji, pozdravićemo njihovo prisustvo na našem glasanju kako bi se i same, svojim očima kroz ovlašćene predstavnike, uverile da ljudi koji žive u Donbasu žele da donesu potpuno svesnu odluku o ulasku u sastav Ruske Federacije. Ovo je izuzetno važan faktor na kojem ćemo mi, predstavnici diplomatske sfere, sada raditi“, rekao je ambasador.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter