Izvor: Tanjug
29.01.2023 u 09:15
0

DRONOVIMA NA VOJNO POSTROJENJE: Napad na Iran

Vlasti Irana saopštile su danas da je bespilotnim letelicama izvršen napad na vojno postrojenje, koje se nalazi oko 400 kilometara od Teherana.

-Eksplozija se dogodila u jednom od vojnih centara povezanih s Ministarstvom odbrane -izjavio je zamenik šefa sigurnosti pokrajine Isfahan Mohamad Reza Jan-Nesari.

STRAH OD TERORISTIČKIH NAPADA NE PRESTAJE: Turska izdala važno upozorenje građanima

On je naveo da je eksplozija ostavila određenu štetu, ali da nije bilo žrtava.

U objavi ministarstva na društvenoj mreži Tviter navodi se kako je “došlo do neuspešnog napada malih bespilotnih letelica na industrijski kompleks ministarstva odbrane“, ali i da je “sistem PVO uspeo da uniši dve bespilotne letelice“.

Do napada je došlo sinoć oko 22.30 sati po lokalnom vremenu, a postrojenje se nalazi na oko 440 kilometara južno od Teherana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter