Izvor: Tanjug
13.08.2022 u 23:00
0

Dve osobe su poginule kada se avion srušio na lokalni put u SAD, pokrenuta je istraga!

Dve osobe su poginule kada se jednomotorni avion Muni M20K srušio na lokalni put u maloj zajednici u centralnom Ilinoisu kod Hana Sitija u SAD, saopštile su lokalne vlasti.

Prema zvaničnim podacima avion se srušio oko 12.30 časova na lokalnI magistralnI put 116.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Lokalni mediji su preneli da je mrtvozornik okruga Peoraja Džejmi Harvud rekao je da su poginule dve osobe koje nisu identifikovane i najavio da će obdukcije biti obavljene u ponedeljak, prenosi AP.

Za sada nema podataka o povređenima u ovom incidentu, ali lokalna saobraćajnica bila je zatvorena posle podne jer su vatrogasne ekipe radile na otklanjanju posledica nesreće.

RUSIJA UPOZORAVA SAD Iz Moskve poručuju da bi Vašington prešao tačku bez povratka ako Rusiju proglase „sponzorom terorizma“!

Nacionalni odbor za bezbednost saobraćaja saopštio je da je pokrenuta istraga o ovoj nesreći.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter