Izvor: tanjug
06.08.2020 u 19:34
0

Epidemiolog Entoni Fauči DOBIO PRETNJE SMRĆU!

 Vodeći epidemiolog SAD doktor Entoni Fauči rekao je da je dobio pretnje smrću zbog posla koji obavlja a u vezi s pandemijom korona virusa.

Reč je o pretnjama, naveo je Fauči, koje su upućene njemu, ali i porodici, te o uznemiravanju njegovih kčerki, zbog čega, će, dodao je, morati da angažuje obezbeđenje.

OVO MORATE ZNATI

STRAVIČAN UDES KOD KRUŠEVCA: Ima poginulih!

Gori zgrada Svetskog trgovinskog centra (VIDEO)

IVANOVIĆ U ZVEZDI? Nakon najnovije informacije iz centra Beograda – više nema sumnje

SMANJUJE SE BROJ PACIJENATA NA RESPIRATORIMA Testirano više od 10.000 ljudi!

MILO NE PRESTAJE: Nova ODLUKA Crne Gore u vezi sa Srbijom!

– To je neverovatno, voleo bih da ne moraju da prolaze kroz to- rekao je Fauči, član operativne grupe za korona virus Bele kuće za CNN.

Fauči, koji se tokom pandemije našao u žiži interesovanja javnosti, imao je brojne javne nesuglasice s američkim predsednikom Donaldom Trampom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter