Izvor: Tanjug
05.05.2023 u 14:26
1

ŽIOFRE O SOLIDARNOSTI: „EU uz Srbiju u teškim danima, zastava na pola koplja“

Šef delegacije EU u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas povodom dve velike tragedije koje su se dogodile – prva u školi Vladislav Ribnikar, a druga u dva sela u okolini Mladenovca, da je EU uz Srbiju u ovim teškim vremenima.

„EU je uz Srbiju u ovim teškim vremenima. Zastava EU se vijori na pola koplja ovih dana žalosti. EU je uz Srbiju“, naveo je Žiofre na Tviter nalogu.

Povodom, kako je naveo još jedne tragedija koja je sinoć pogodila Srbiju, Žiofre je rekao da su njegove misli sa žrtvama, njihovom porodicom i prijateljima i pogođenim zajednicama.

„Ranjenima želimo brz oporavak„, naveo je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŽIOFRE O SOLIDARNOSTI: „EU uz Srbiju u teškim danima, zastava na pola koplja“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter