Izvor: Kurir.rs
24.10.2023 u 14:16
0

„SAVRŠEN OTAC I MUŽ“: Evo šta su komšije rekle o pilotu (44), koji je pokušao da sruši avion sa 84 putnika

Komšije pilota Aljaske erlajnsa koji je pokušao da sruši avion sa 84 osobe u njemu opisali su ga kao „savršenog oca i muža“.

PILOT NAMERNO POKUŠAO DA SRUŠI AVION: Muškarac umalo da ubije 83 osobe tokom leta

Putnicima je rečeno da je Džozef Dejvid Emerson (44) doživeo „mentalni slom“ pre nego što je u nedelju navodno pokušao da ugasi motore u vazduhu sa sedišta.

Emerson je optužen za 83 tačke pokušaja ubistva za svaku osobu u avionu Embraer 175, koji je u nedelju u 17.23 poleteo iz Evereta u predgrađu Sijetla. Pored optužbi za ubistvo, on se suočava sa dodatnih 83 tačke za bezobzirno ugrožavanje i jednu tačku za ugrožavanje aviona, pokazuju policijski dokumenti.

Avion je leteo za San Francisko, ali je morao da bude preusmeren na međunarodni aerodrom Portland. On nije upravljao avionom već je sedeo na sedištu koje je rezervisano za druge pilote i članove posade pored glavnih komandi u kokpitu.

Komšije kažu da je Emerson srećan, razigran tata, druželjubiv čovek bez problema za koje su znali. Igrao bi košarku sa svojom decom na terenu koji je napravio za njih u zadnjem dvorištu, a pozivao je i komšije na žurke.

Takođe su imali lepe reči da kažu o supruzi, opisujući je kao dobru majku i učiteljicu plivanja, koja je predavala fizičko vaspitanje na koledžu u lokalnoj zajednici.

„To su zaista šokantne, uznemirujuće vesti“, rekla je jedna komšinica.

 „Nikada nije imao negativnu izjavu o svom poslu ili nečem sličnom“, rekao je drugi komšija.

Ne mogu da kažem ni jednu reč koja bi bila pogrdna prema njemu.

„Sve što bih mogao da vam kažem je da je on zaista fin čovek, a njegova supruga Sara je zaista fina dama, i nikada, čak ni izbliza, nisu me naterali da mislim bilo šta negativno o njima.

 Aljaska erlajns je saopštila da je posada „obezbedila letelicu bez incidenata“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter