Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
24.12.2023 u 20:56
0

HOROR U RUMUNIJI! Decu okupali sredstvom za čišćenje ovaca, jedno životno ugroženo

Tri devojčice, starosti 8, 12 i 13 godina, prebačene su noćas u bolnicu u Devi nakon što su, kako se sumnja, okupane sredstvom za čišćenje ovaca od parazita.

Najmlađa devojčica je u kritičnom stanju potom prebačena u bolnicu u Temišvaru gde je intubirana i prikačena na mehaničku ventilaciju, i njeno stanje je kritično, navode lokalni mediji.

STRAVIČNA TRAGEDIJA: U požaru poginuli žena i dete

Poziv hitnoj pomoći stigao je oko pola sata iza ponoći, nakon što su devojčice počele da povraćaju i gube svest.

Prema nezvaničnim informacijama, devojčice su potopljene u sredstvo koje se koristi da se ovce očiste od parazita. Nije poznato da li su devojčice same uzele sredstvo, ili je neko namerno koristio sredstvo prilikom kupanja.

Policiju su pozvali lekari oko 2 sata, nakon što su devojčice pristigle na kliniku. Oni su javili da su devojčice otrovane nepoznatom supstancom, najverovatnije sredstvom za uništavanje parazite i vaški.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter