Izvor: BSc HAPPY/ALO.RS
19.01.2024 u 11:59
0

„IZBEGAVA KONTAKT“: Ukrajinski zvaničnici se žale na Trampa

Ukrajinski zvaničnici ne mogu da uspostave kontakt sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom , kao ni sa predsednikom Predstavničkog doma Majkom Džonsonom , koji izbegavaju kontakte sa Kijevom.

Ekspert blizak kabinetu Vladimira Zelenskog požalio se na nedostatak komunikacije sa Trampom.

„BRILJANTAN, VEOMA PAMETAN“ Tramp šokirao Amerikance rečima o Putinu i Orbanu

Ne postoji stabilna komunikacija između ukrajinskih zvaničnika i Trampovih i Džonsonovih timova. Čini se da je ovaj nedostatak angažovanja nameran, ali se može (nadamo se) promeniti nakon izbora. Ukratko, moje shvatanje je sledeće: Ukrajina pokušava, Tramp i Džonson izbegavaju – rekao je on.

U ponedeljak, 15. januara, Džonson je navodno razgovarao sa bivšim predsednikom, koji ga je zamolio da ne pravi kompromise oko sporazuma o granici koji bi omogućio finansiranje Ukrajine od 60 milijardi dolara.

Ranije je američki politikolog Malek Dudakov izjavio da ako Donald Tramp pobedi na izborima postoji rizik da Evropa ostane sama uz podršku Ukrajine. Takođe je naglasio da je bivši predsednik u većini anketa ispred aktuelnog predsednika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter