Izvor: Tanjug
05.03.2024 u 14:49
0

IZRAEL ĆE NAPASTI LIBAN? Izraelci poručili Amerikancima da KREĆU U AKCIJU!

Izraelski ministar odbrane Joav Galant poručio je danas specijalnom izaslaniku SAD za region, Amosu Hohštajnu, da kontinuirani napadi Hezbolaha na Izrael stvaraju mogućnost za izraelsku vojnu akciju u Libanu.

„Posvećeni smo diplomatskom procesu. Međutim, agresija Hezbolaha nas približava kritičnoj tački u donošenju odluka u vezi sa našim vojnim aktivnostima u Libanu“, rekao je Galant.

NAPAŠĆE RUSIJU KAO NEKAD IRAK I SR JUGOSLAVIJU: Ruski analitičar o američkom planu, NATO će koristiti ISTU STRATEGIJU!

Kako je navela kancelarija ministra odbrane, tokom sastanka u sedištu tog ministarstva u Tel Avivu, Galant je takođe upozorio Hohštajna da Hezbolah „gura strane u opasnu eskalaciju“, piše Tajms of Izrael. Galant i Hohštajn su razgovarali o svakodnevnim raketnim i napadima dronova od strane Hezbolaha, kao i o naporima da se postigne sporazum kojim bi se ta libanska grupa povukla sa granice i prekinula neprijateljstva.

Prekid vatre na granici bi takođe omogućio raseljenim stanovnicima severnog Izraela da se vrate svojim kućama, navodi se iz kancelarije ministra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter