Izvor: HappyBSC
08.11.2022 u 11:39
0

KONAČNO JE REŠILA DA OLAKŠA DUŠU I „OTPUSTI RAZARAJUĆI BOL“ KOJI NE JENJAVA: Nensi Pelosi prekinula tišinu i otkrila sve o brutalnom napadu na supruga POLA!

Predsednica Predstavničkog doma Nensi Pelosi prekinula je u ponedeljak ćutanje o brutalnom napadu na njenog muža od strane desničarskog ekstremiste u njihovoj kući.

PRVO POJAVLJIVANJE NENSI PELOSI POSLE NAPADA NA SUPRUGA: Zvaničnici su ocenili i da je to bio politički napad!

Boreći se da obuzda svoje emocije, moćna demokrata rekla je da se plašila da se nešto dogodilo njenoj deci ili unucima kada ju je policija Kapitola probudila kucanjem na vrata njenog stana pre zore.

„Nikad nisam mislila da bi to mogao biti Pol (Pelosi)“, rekla je.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nensi Pelosi je bila još više uznemirena činjenicom da policija nije imala nikakve informacije o tome da li je njen muž od 50 godina u opasnosti od smrti. „Nismo znali ni gde je, u kakvom je stanju“, rekla je Nensi Pelosi u intervjuu za Andersona Kupera sa CNN-a. „Samo da je bio napad, na njega, u našoj kući.

Nensi Pelosi je iskreno priznala da je ozbiljno potresena politički motivisanim napadom na dom, za koji policajci kažu da je bio usmeren na nju. Ona nije rekla da li će se kandidovati za još jedan mandat predvodeći demokrate u Predstavničkom domu, ali je rekla da će napad odigrati ulogu u njenoj odluci. Nensi Pelosi je spavala u svom stanu u Vašingtonu u petak rano ujutro kada su policajci došli na njena vrata da je probudi i obavesti. „Čujem zvono na vratima. Pogledala sam da je bilo pet ujutru“, priseća se ona.

„Zvono ponovo zazvoni, a onda: ‘Bang, bang, bang, bang, bang’ na vrata. Bila sam veoma uplašena.“

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter