Izvor: Sputnjik
10.02.2023 u 10:38
0

LAVROV O RASPARČAVANJU RUSIJE: „Oni koji pokušavaju da kontrolišu svet doživeće žalosno iskustvo Napoleona i Hitlera“

Rusiju danas pokušavaju da rasparčaju, ali Rusija će iz sukoba izaći još jača. Oni koji pokušavaju da kontrolišu svet odlučili su da ponovo dožive žalosno iskustvo Napoleona i Hitlera u težnji da unište Rusiju, izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.

– Oni koji pokušavaju da kontrolišu sav međunarodni dnevni red, oni koji pokušavaju da kontrolišu i svetske ekonomske veze, i celokupnu međunarodnu politiku, oni su odlučili da Rusiji nanesu strateški poraz, da ponovo prožive žalosno iskustvo Napoleona i Hitlera, otvoreno deklarišući kao svoj cilj da unište Rusiju, ili da je maksimalno oslabe, ali sve jače i jače se čuju njihovi pozivi da se naša domovina rasparča – rekao je Lavrov tokom polaganja cveća na memorijalne ploče posvećene Danu diplomata.

LAVROV OŠTRO O ZAPADU: „Oni ne veruju ni u kakvu demokratiju, ni u kakvu ravnopravnost nacije“

Prema njegovim rečima, jasno je da će Rusija ne samo izdržati, nego da će izaći iz tog sukoba još jača i još uverenija u to da je neophodno graditi međunarodne odnose na pravednoj, ravnopravnoj osnovi, u skladu s Poveljom UN.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter