Izvor: alo
09.03.2024 u 16:35
0

LJUBOMORNI BAJDEN PENI KAO DEVOJČICA: OsudiO susret TRAMPA i ORBANA pa dao šok izjavu

Američki predsednik Džozef Bajden osudio je jučerašnji sastanak bivšeg predsednika Donalda Trampa i mađarskog premijera Viktora Orbana, navodeći da je Trampov sagovornik, kako je naveo, "otvoreno izjavio da smatra da demokratija ne funkcioniše".

Bajden, je tokom govora u okviru predsedničke kampanje u Pensilvaniji, rekao da „vidi budućnost u kojoj se demokratija brani, a ne uništava“ i izneo tvrdnju da Orban želi diktaturu, prenosi Politiko.

Orban je posle sastanka na mreži X napisao da su „potrebni lideri u svetu koji se poštuju i koji mogu da stvore mir“.

– On je takva osoba! Vratite se i donesite nam mir, gospodine predsedniče! – naveo je Orban, dodajući da je bilo zadovoljstvo posetiti Trampa.

Iz štaba Trampove kampanje kasno u petak je saopšteno da su Tramp i Orban razgovarali o „širokom spektru pitanja koja utiču na Mađarsku i Sjedinjene Države, uključujući značaj jakih i sigurnih granica za zaštitu suvereniteta svake nacije“, navodi AP.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter