Izvor: Tanjug
02.08.2021 u 18:10
0

Mađarska: Pronađen 21 migrant na putu Budimpešta-Beč

 Na putu Budimpešta-Beč jutros je u kombiju pronađeno 21 lice koje je povredilo granična pravila.

Kombi sa slovačkim tablicama koji je išao prema granici sa Austrijom, zaustavljen je u blizini Ðera, na sevrozapadu Mađarske, saopštila je policija. 

VAŽNO:

VUČIĆ DANAS PRISUSTVUJE MEĐUSTRANAČKOM DIJALOGU: Razgovor sa Dačićem i opozicionim strankama koje ne žele prisustvo stranaca u pregovorima

PRODUŽEN PRITVOR BELIVUKU I NJEGOVOJ EKIPI!

DRECUN U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Incko udara na slobodu mišljenja – ovo je sve TEŠKA OBAVEŠTAJNA NAMEŠTALJKA!

DIREKTORKA KOMPANIJE RIO TINTO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Veliki broj stručnjaka radi na projektu rudnika u Srbiji – sve će biti JAVNO!

Putnici, 19 njih koji su tvrdili da su Somalci, jedan Palestinac i jedan koji je tvrdio da je iz Jemena, nisu mogli da dokažu svoj identitet niti da su ušli legalno u Mađarsku.

Vozač kombija, 46-godišnji Ukrajinac, i putnici zadržani su u pritvoru.

PROČITAJTE JOŠ:

ĐERLEK ISTAKAO ČETVRTI TALAS KORONE JE NEMINOVAN: Neophodno je pooštravanje mera kako bi se smanjila mogućnost prenosa zaraze korona virusom!

JEZIVA ISPOVEST ZATVORENIKA IZ KPZ SREMSKA MITROVICA: Silovao me je cimer iz ćelije!

VERNICI SLAVE SVETOG ILIJU! Jačinu njegovih gromova svi znamo, ali EVO ŠTA DANAS NE TREBA RADITI!

VREMENSKA PROGNOZA: U većem delu zemlje danas pet do deset stepeni svežije!

Vozač će biti optužen za krijumčarenje ljudi, a putnici ispitani i potom sprovedeni do privremene bezednosne ograde duž granice sa Srbijom, navela je policija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter