Izvor: Alo.rs
30.08.2023 u 13:29
0

Moskva se oglasila o padu aviona u kojem je pogunio Prigožin: NIJE ISKLJUČENO „NAMERNO ZVERSTVO“

Peskov je naglasio da je istraga o padu aviona ruska istraga i da ne može biti reči o međunarodnoj istrazi.

Kremlj je u sredu saopštio da istraga o avionskoj nesreći u kojoj su prošle nedelje poginuli vođa Vagnerovih plaćenika Jevgenij Prigožin i devet drugih uključuje mogućnost da je izazvana namerno, prenosi Rojters.

– Očigledno je da se razmatraju različite verzije, uključujući i verziju – znate o čemu govorimo, recimo, namernom zverstvu – rekao je novinarima portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Peskov je takođe rekao da je istraga o padu aviona ruska istraga i da ne može biti reči o međunarodnoj istrazi.

Ruski istražni komitet u nedelju je potvrdio da je Prigožin među ljudima koji su poginuli u avionskoj nesreći prošle srede. Komitet je u saopštenju naveo da je nakon forenzičkog ispitivanja identifikovano svih 10 tela pronađenih na licu mesta i da je njihov identitet „u skladu sa manifestom“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter