Izvor: Kurir.rs/France24
15.02.2023 u 12:16
2

NAJŽUSTRIJI PUTINOV PROTIVNIK UPOZORAVA BEZ STEGE: „Ako pobedi u Ukrajini za njega NATO neće biti prepreka!“

On dodaje da bi Ukrajina uz pomoć Zapada mogla da slomi Putina i da bi istog trenutka ruski predsednik izgubio kontrolu nad zemljom.

Bivši ruski tajkun i vlasnik naftne kompanije Jukos i najljući protivnik ruskog predsednika Vladimira Putina koji je proveo 10 godina u ruskom zatvoru zbog optužbi za prevaru i utaju poreza, a za koje na Zapadu veruju da su politički motivisani, izjavio je da ako Putin pobedi u ratu u Ukrajini on će biti oskoljen da ide dalje:

PUTIN UPUTIO POHVALE: Ruski spasioci među prvima su stigli da pomognu žrtvama zemljotresa u Turskoj i Siriji

„Za njega NATO neće biti prepreka“, rekao je Hodorkovski iz Londona u intervju za France 24.

Hodorkovski smatra da Putin nije imao plan da se otvoreno konfrontira sa NATO paktom i da to nije bio deo plana ruskog predsednika, ali da će on biti dovoljno ohrabren ako Rusija uspe u Ukrajini i da granice NATO za njega više neće biti nikakva prepreka.

Hodorkovski, koji je nekad važio za jednog od najbogatijih Rusa i vlasnika naftne kompanije „Jukos“ koja se 2006 pretvorila u jednu od najvećih afera u Rusiji i osnivač partije Otvorena Rusija, savez progresivnih Rusa, izjavio je je da Putin nema drugog izbora osim da rat u Ukrajini dovede do samog kraja kako bi zadovoljio svoju političku bazu „patriotskih nacionalista“.

„Uveren sam da Putin ne može da stane“, rekao je Hodorkovski.

On dodaje da bi Ukrajina uz pomoć Zapada mogla da slomi Putina i da bi istog trenutka ruski predsednik izgubio kontrolu nad zemljom.

„Rusko društvo je duboko narušeno porpagandom“ rekao je Hodorkovski i dodao da:

„Podršku ratu u Rusiji ne treba precenjivati“ i napomenuo da samo 30 posto Rusa podržava rat, a ostalih 50 posto od ukupnih 80 ne želi da dovodi u pitanje naređenja vojnog vrha i Putina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “NAJŽUSTRIJI PUTINOV PROTIVNIK UPOZORAVA BEZ STEGE: „Ako pobedi u Ukrajini za njega NATO neće biti prepreka!“”

  1. Udri brate PUTINE,BAGRU,OLOS,NAJVECE ZLIKOVCE,SATANISTE BRITANCE-AMERIKANCE!!! UDRI VRAGA NE OSTAVI MU TRAGA!!! SLAVA RUSSIJI !!! DZABE VAM SVA PROPAGANDA,NOVINE,TV…SRBI CE UVEK BITI ZA BRACU RUSE A PROTIV NATO UBICA,ZLIKOVACA!!!! 🇷🇺🇷🇸🇷🇺🇷🇸

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter