Izvor: Novosti
23.02.2024 u 13:28
2

NEBO JE ODJEDNOM POSTALO CRNO, A ONDA SMO ZGROMLJENI U JEDNOM UDARU: RUSI NAPALI DNJEPAR „ŠAHEDIMA“ pa SPRŽILI UKRAJINCE!

Predsednik Volodomir Zelenski razmatrao je na sastanku Generalštaba oružanih snaga Ukrajine sva pitanja vezana za upotrebu aviona F-16. Istakao je da je Avdejevka nova linija odbrane, kao i da su dalji zadaci jačanje granica države.

S druge strane, Moskva je promovisala modernizovan strateški nosač raketa Tu-160M. Tim povodom, predsednik Vladimir Putin leteo je na najvećoj supersoničnoj letelici u istoriji vojne avijacije i najtežem borbenom avionu na svetu.

U isto vreme, Sjedinjene Američke Države su direktno upozorile Rusiju da ne lansira novo nuklearno protivsatelitsko oružje, izjavio je američki zvaničnik koji je želeo da ostane anoniman, prenosi Rojters i navodi da je o tome prvi izvestio Volstrit žurnal.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Evo gde će biti sahranjen NAVALJNI!

Detonacija oružja te vrste, rekao je izvor, mogla bi da poremeti sve, od vojnih komunikacija do usluga vožnje zasnovanih na telefonu.

Moskva je uputila “snažnu protestnu notu“ američkom Stejt departmentu zbog uvredljivih izjava predsednika SAD Džozefa Bajdena na račun predsednika Putina, saopštio je ambasador Rusije u SAD Anatolij Antonov.

Bajden je nazvao Putina „ludim kučkinim sinom“, navodeći da zbog njega i drugih uvek mora da se brine o mogućem nuklearnom sukobu, iako su, kako je naveo, klimatske promene egzistencijalna pretnja za čovečanstvo.

Na to je Putin rekao da je to adekvatna reakcija šefa Bele kuće.

„Rekao sam da ćemo sarađivati sa bilo kojim predsednikom, ali verujem da je za nas, za Rusiju, Bajden poželjniji. I, sudeći po ovome što je rekao, potpuno sam u pravu, jer je ovo adekvatna reakcija na ono što je rečeno sa moje strane“, poručio je Putin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “NEBO JE ODJEDNOM POSTALO CRNO, A ONDA SMO ZGROMLJENI U JEDNOM UDARU: RUSI NAPALI DNJEPAR „ŠAHEDIMA“ pa SPRŽILI UKRAJINCE!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter