Izvor: Informer
20.03.2024 u 14:02
3

NIJE SAMO MAKRON PUK’O, OVA DRŽAVA SE PRIDRUŽUJE: Evo ko se osmelio NA ZAJEDNIČKI KRSTAŠKI POHOD PROTIV RUSIJE sa „NOVIM NAPOLEONOM“

Ben Volas, bivši ministar odbrane Velike Britanije koji je bio u igri za novog generalnog sekretara NATO, izjavio je da se slanje britanskih trupa u Ukrajinu „ne može isključiti“.

Skaj njuz prenosi da je Volas, koji je funkciju u vladi obavljao do prošlog leta, kazao je to u intervjuu za Tajms radio.

– Ljudi moraju da se osveste i shvate koliko je opasan (ruski predsednik) Vladimir Putin – rekao je Volas, koji je dodao da novi šestogodišnji mandat šefa Kremlja znači „još više nesigurnosti“.

UKRAJINCI, AKO SE NE PREDATE, GROBLJA ĆE BITI JEDINO ŠTO IMATE: ŠOJGU saopštio FRAPANTNU BROJKU – ZBRISALI smo 71.000 UKRAJNACA od početka godine!

On je ocenio da to znači da oružane snage na Zapadu moraju da budu „istrenirane za meč“.

Upitan da li učešće NATO trupa u borbama u Ukrajini može da bude isključeno kao opcija, Volas je odgovorio negativno.

– Mi treba da koristimo rečenicu „ne možemo to da isključimo“. Na kraju krajeva, deo napora za odvraćanje jeste i dvosmislenost… da protivnik nagađa koliko bismo daleko išli i šta bismo uradili. To je ono što Putin majstorski radi, on sve ostavlja da nagađaju –rekao je Volas.

On je za ruskog predsednika Vladimira Putina kazao da je „nešto najbliže Adolfu Hitleru što smo imali u ovoj generaciji“.

Podsetimo, francuski predsednik Emanuel Makron je tokom poslednjih nedelja u više navrata odbijao da isključi mogućnost slanja zapadnih trupa u borbu protiv Rusije na strani Ukrajine, opisavši Moskvu kao „protivnika“ Pariza.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “NIJE SAMO MAKRON PUK’O, OVA DRŽAVA SE PRIDRUŽUJE: Evo ko se osmelio NA ZAJEDNIČKI KRSTAŠKI POHOD PROTIV RUSIJE sa „NOVIM NAPOLEONOM“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter