Izvor: Informer.rs
22.03.2024 u 18:00
1

NOVA ZAPALJIVA IZJAVA MAKRONA: Svako ko misli da će Rusija stati GREŠI

Svako ko misli da će se Rusija zaustaviti u Donbasu i na Krimu greši, izjavio je francuski predsednik Emanuel Makron na kraju samita EU u Briselu.
Upitan o komentarima Kremlja o tome da Rusija za sebe smatra da je u ratu zbog intervencije Zapada na strani Ukrajine, Makron je rekao da bi bilo pogrešno misliti da Rusija planira da zaustavi svoju akciju u Donbasu i na Krimu.

– Upotrebom ovog termina se čak otvara i neizvesnost u pogledu vojnih ciljeva Rusije -naglasio je francuski predsednik.

On je rekao da Francuska veruje da pšenica treba da bude uključena u odbrambeni mehanizam EU kada je reč o ograničenjima uvoza iz Ukrajine.

– Mislim da će uskoro biti postignut dogovor o ovom pitanju – dodao je Makron.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NOVA ZAPALJIVA IZJAVA MAKRONA: Svako ko misli da će Rusija stati GREŠI”

  1. Da,MAKRON je u pravu ,Rusi ke sigurno opet doli do Pariza da otvore mnoga BISTROA,i izgrade mostove,ali sada je se mnogo prometnuti ,OSTAKE ZAUVEK,

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter